1. Softwares
  2. vpn

Top 10 vpns voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 20 jul. 2023

Onze Nederlandse lezers hebben bij het zoeken naar een veilige, betrouwbare VPN-oplossing vast al vaak dezelfde moeilijke vraag gesteld: Welke vpn is de beste? Om die vraag te beantwoorden, hebben we de populairste en meest betrouwbare Top 10 VPN's van 2021 op een rijtje gezet. Onze gedetailleerde analyse zal je helpen om het voor jou meest geschikte VPN te vinden zodat je online privacy en anonimiteit beter beschermd zijn. 

De top 10 vpns voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale vpn is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste vpn vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste vpn voor jezelf of voor een ander.

Beste vpns vergelijking

De beste vpns op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste vpns voorschotelen.

Wij vergelijken de vpns met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de vpns. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste vpns te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste vpns

De top 10 beste vpns is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede vpn voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste vpn vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste vpns kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 vpns kun je zelf vergelijken welke vpn uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste vpns koopt.

 

Top 10 vpns

1. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

5/5

NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar online beveiliging. Met onze VPN service krijg je een sterk en betrouwbaar beveiligingsniveau, waarmee je jezelf en je gegevens kunt beschermen. Het is heel eenvoudig om je verbinding met NordVPN te activeren. Nadat je je aanmeldt, krijg je toegang tot onze software voor zes apparaten, waarmee je je computer, smartphone, tablet en andere apparaat makkelijk kunt beveiligen. Met onze VPN kun je op elk apparaat een andere virtuele locatie kiezen, waardoor je online gegevens privé blijven en je anoniem blijft surfen. Daarnaast biedt NordVPN ook krachtige anti-malwaretools, waarmee je je apparaten tegen kwaadwillende invloeden kunt beschermen. Met onze software krijg je ook een strikte no-logs privacybeleid, waarmee je geen risico loopt dat je gegevens worden verzameld. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en stevige VPN service, is NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar de beste keuze. Met onze software krijg je een hoog beveiligingsniveau, waarmee je jezelf en je gegevens kunt beschermen tegen online bedreigingen. Daarnaast bieden wij ook krachtige anti-malwaretools en een strikte no-logs privacybeleid, waarmee je gegevens veilig blijven.

2. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware 12 Maanden 10 Apparaten Nederlands.

5/5

Bitdefender Total Security 2022 is een alles-in-één beveiligingsoplossing voor al uw apparaten. Het biedt u volledige bescherming tegen virussen, malware, phishing, cyberaanvallen en meer. De software is ontworpen om uw apparaten optimaal te beschermen tegen alle bedreigingen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Met Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware krijgt u ook een privacy- en beveiligingsservice die uw persoonlijke gegevens, identiteit en online activiteiten beschermt. U kunt anoniem surfen met de ingebouwde VPN, zodat uw online activiteiten niet kunnen worden gevolgd. Ook kunt u met deze software gemakkelijk op al uw apparaten met Windows, Mac, iOS en Android tegelijk inloggen. U kunt tot wel 10 apparaten tegelijkertijd beveiligen met deze software die 12 maanden geldig is. Deze oplossing biedt ook een uitgebreide ouderlijk toezichtfunctie om te helpen bij het beheren van het internetgebruik van uw kinderen. U kunt restricties instellen voor welke websites uw kinderen bezoeken en u krijgt ook een overzicht van alle activiteiten van uw kind op hun apparaten. Bitdefender Total Security 2022 + VPN Beveiligingssoftware biedt u de beste beveiliging voor al uw apparaten, zonder dat uw prestaties daaronder lijden. U kunt met deze software tot wel 10 apparaten tegelijkertijd beveiligen en uw online activiteiten en identiteit anoniem houden.

3. TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream.

5/5

TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream is een uitstekende keuze voor het verbeteren van uw online beveiliging. De router is uitgerust met een krachtige processor die zorgt voor een betrouwbare en hoogwaardige verbinding. Met deze router kunt u veilig toegang krijgen tot prive-netwerken overal ter wereld. De router ondersteunt ook verschillende VPN-protocollen, waaronder OpenVPN, PPTP en L2TP/IPSec, waardoor uw online privacy altijd wordt beschermd. Daarnaast heeft de TP-Link TL-ER7206 VPN Router SafeStream een gebruiksvriendelijke interface met geavanceerde beheerfuncties. Met deze router kunt u bijvoorbeeld beheren welke apparaten toegang hebben tot het netwerk en welke websites uw kinderen kunnen bezoeken. Bovendien heeft de router ook een ingebouwde firewall-functie om uw netwerk tegen bedreigingen te beschermen. Met deze router kunt u dus niet alleen uw online privacy verbeteren, maar ook uw netwerk beveiligen.

4. Draytek Vigor 2927 Dual WAN router 5x Gigabit LAN 2 USB poorten 50 IPsec VPN.

5/5

De Draytek Vigor 2927 Dual WAN router is een krachtige en betrouwbare router, die perfect is voor bedrijven die veel internetverbindingen hebben. De router beschikt over 5 Gigabit LAN poorten, waardoor hij geschikt is voor een netwerk met veel aansluitingen. Daarnaast heeft de router twee USB poorten, waardoor u eenvoudig een externe schijf of 4G modem kunt aansluiten. Ook als het gaat om veiligheid is de Vigor 2927 Dual WAN router uitstekend geschikt. De router biedt een beveiliging op het IPsec VPN protocol met maximaal 50 VPN tunnels. Hiermee kunt u het bedrijfsnetwerk beveiligen en toegang geven aan gebruikers op afstand, zonder dat er een extra firewall of VPN server nodig is. U kunt ook de router gebruiken om de internettoegang voor bepaalde gebruikers te beperken.

5. Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows.

5/5

Met Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows kun je je pc optimaal beschermen tegen digitale bedreigingen. Deze antivirussoftware biedt een uitgebreide beveiliging tegen virussen, malware en ransomware. Het is compatibel met alle versies van Windows, waardoor je geen problemen hebt met het gebruik ervan. Verder is het ook een firewall, die beveiligingsmaatregelen treft en je computer tegen malware beschermt. Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows biedt ook een virtueel particulier netwerk dat je privacy en anonimiteit beschermt wanneer je verbinding maakt met het internet. Het bevat ook een functie voor gegevensbeveiliging, waarmee je al je bestanden en documenten kunt versleutelen. Je kunt de antivirussoftware ook gebruiken op maximaal 5 apparaten en het is geldig voor 1 jaar. Met Home Antivirus Panda Dome Advanced 5 VPN Windows ben je altijd optimaal beschermd tegen digitale bedreigingen.

6. DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router 300 Mbps + 300mbps 2.4 GHz WiFi Router 120m² 32 Apparaten verbinden.

5/5

Met de DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router kun je genieten van een betrouwbaar en snel mobiel netwerk. Deze router beschikt over een ingebouwde 4G LTE-simkaart en biedt downloadsnelheden tot 300 Mbps en uploadsnelheden tot 300 Mbps. De router is geschikt voor zowel 2,4 GHz als 5 GHz frequenties met een draadloos bereik tot 120m², waardoor je tot 32 apparaten tegelijk kunt verbinden. De DrPhone AXR Pro 2 in 1 4G LTE Sim Mobiele Router is volledig geoptimaliseerd voor het gebruik van mobiele internetverbindingen. De 4G LTE-simkaart is vrij van simlock, waardoor je je mobiele data altijd optimaal kunt benutten. Daarnaast is deze router ook voorzien van een WPS-knop, waarmee je eenvoudig een beveiligde wifi-verbinding kunt opzetten. Bovendien is de router uitgerust met een geïntegreerd vlamvertragend materiaal, waardoor het gebruik veilig en betrouwbaar is.

7. Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F.

5/5

Met de Firewall ZyXEL USGFLEX50-EU0101F heb je een betrouwbare en veilige internetverbinding. De firewall biedt uitgebreide beveiliging tegen hackers, malware, phishing en andere internetgerelateerde dreigingen. Het bevat een volledig beveiligingspakket met een geavanceerd firewall-beleid, beveiligde toegang tot bedrijfsnetwerken en een beveiligde toegang tot het internet. Daarnaast biedt het een ingebouwde VPN-server voor een beveiligde verbinding met remote apparaten. Dankzij de eenvoudige installatie en beheer van de firewall kan je je zorgen over de beveiliging van je netwerk vergeten. Met de gebruiksvriendelijke webinterface kun je de firewall configureren, beheren en bewaken. Het heeft ook een geïntegreerde spam- en malware-detectie, waardoor je je netwerk kunt beveiligen tegen kwaadaardige invasies. Bovendien biedt het een flexibele configuratie van het netwerk en beheer van toegangsrechten, waardoor je een eenvoudig te beheren netwerk kunt opzetten.

8. VPN voor Dummies.

5/5

Met VPN voor Dummies krijg je toegang tot de meest geavanceerde netwerkoplossingen. Dit gebruiksvriendelijke boek leidt je door de vele mogelijkheden die VPN biedt. Je leert hoe je een veilig zakelijk netwerk kunt uitbreiden met de ongekende mogelijkheden van Internet, zonder dat je de hoge kosten van vaste toegangsverbindingen hoeft te betalen. Met het boek ontdek je hoe je VPN op een efficiënte manier kunt gebruiken om je netwerk te beveiligen, een VPN-verbinding kunt instellen, de prestaties van je netwerk kunt verbeteren en de beveiliging kunt verhogen. Je krijgt ook uitleg over hoe je een VPN-oplossing kunt vinden die geschikt is voor jouw bedrijf. Daarnaast leer je hoe je de prestaties van je netwerk kunt verbeteren door technologieën zoals Quality of Service (QoS) te gebruiken. Ook krijg je tips over hoe je je netwerk beter kunt beveiligen tegen cyberaanvallen. Met dit boek ontdek je hoe je het maximale uit je VPN-oplossingen kunt halen.

9. Cisco VPN Configuration Guide.

5/5

Met de Cisco VPN Configuration Guide word je een expert in Cisco VPN technologie. In deze praktische en uitgebreide gids worden de stappen voor het configureren van IPSEC VPNs (site-to-site, hub-and-spoke, remote access), SSL VPN, DMVPN, GRE, VTI en andere technologieën uitgelegd. Je leert hoe je al deze technologieën veilig kunt configureren en gebruiken. De gids is eenvoudig te begrijpen voor iedereen, ongeacht voorkennis. De gids bevat een uitgebreide lijst met veelgemaakte fouten en instructies voor het oplossen ervan. Er worden ook verschillende configuratieopties besproken en je krijgt tips en tricks om de meest optimale instellingen te kiezen voor je specifieke situatie. Je leert bovendien hoe je een onafhankelijke VPN-omgeving kunt opzetten, zodat je zelf de controle hebt over je eigen netwerk.

10. IPSec VPN Design.

5/5

IPSec VPN Design biedt een ongeëvenaarde netwerkconnectiviteit voor organisaties die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare oplossing. Het is een uitgebreide oplossing voor het verbinden van verschillende sites, voor het beheren van remote access, en voor het verkrijgen van een hoog beveiligingsniveau. IPSec VPN Design biedt een betrouwbare manier om het netwerk met hoge prestaties verbonden te houden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Gebruikers kunnen verbinding maken met externe bronnen zoals applicaties, servers, databases of documenten, waarbij de integriteit en vertrouwelijkheid van de gegevens gegarandeerd wordt. Het is ook mogelijk om netwerkverkeer te versleutelen en een firewall te implementeren. Al deze functies maken van IPSec VPN Design een oplossing die een enorme productiviteitstoename, een hoog veiligheidsniveau en aanzienlijke kostenbesparingen biedt.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de vpns test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de vpns. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de vpns. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste vpns zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde vpn. Wanneer een vpn veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de vpns. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke vpn kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een vpn bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde vpn wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De vpn die best getest is na onze vpns test is NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.. Deze scoorde als beste vpn na het vergelijken van vele diverse vpns.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de vpns test

Het zou een leugen zijn als we niet toegeven dat we ervan overtuigd zijn dat er een perfecte VPN optie bestaat voor iedereen. Het belangrijkste is dat je, met de informatie die we je hier gegeven hebben, je eigen beslissing kan nemen over welke optie het beste bij jou past. Laat je niet bang maken door de overdaad aan opties, maar gebruik deze lijst als een leidraad om erachter te komen wat het beste bij je behoeften past. We hopen dat je de perfecte VPN hebt kunnen vinden dankzij onze top 10 lijst en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen. Voor sommigen is de keuze voor de juiste VPN moeilijk, maar we zijn ervan overtuigd dat je met de informatie die we je hier hebben gegeven, een weloverwogen keuze kunt maken voor wat het beste voor je is. Laat je niet overweldigd voelen door de grote hoeveelheid opties, maar gebruik deze top 10 lijst als hulpmiddel. We hopen dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de beste optie en staan altijd klaar om je te helpen als je nog vragen hebt.

 

Ons laatste woord over vpns

Alvorens de vpns op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de vpns eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de vpns het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste vpn? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een vpn uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale vpn tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de vpns, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023