1. Kantoorinrichting
  2. planbord

Top 10 planborden voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Ben je klaar om je planningsvaardigheden te verbeteren met marktleiders? Laten we beginnen met het bekijken van de Top 10 producten voor een planbord! Van uitgebreide softwareprogramma's tot duurzame borden die je kunt bevestigen aan je muur, er is een uitgebreid aanbod van producten die je kunt kiezen. We hebben de beste opties gesorteerd op prijs, prestatie, kwaliteit en vele andere factoren, zodat je een planbord kunt kiezen dat perfect past bij je unieke behoeften. Dus of je nu een bedrijfsprofessional bent of een individu met een druk schema, er is een geschikte optie voor jou. 

De top 10 planborden voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale planbord is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste planbord vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste planbord voor jezelf of voor een ander.

Beste planborden vergelijking

De beste planborden op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste planborden voorschotelen.

Wij vergelijken de planborden met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de planborden. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste planborden te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste planborden

De top 10 beste planborden is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede planbord voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste planbord vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste planborden kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 planborden kun je zelf vergelijken welke planbord uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste planborden koopt.

 

Top 10 planborden

1. Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

Het Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is een echt veelzijdig stukje bureauapparatuur. Het bord is voorzien van een magnetisch, droog uitwisbaar oppervlak met kalenderrooster, perfect voor het plannen van meetings en events. Daaronder zit een notitiebord van kurk, waarop u al uw werkgerelateerde notities kunt maken. De gebogen zwarte met zilveren lijst geeft het bord een chique en professionele uitstraling. Dit bord wordt geleverd met foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten om aan de binnenkant van de lijst te bevestigen. Met deze magneten kunt u al uw documenten, foto's en post-its op het bord vastmaken. Het bord heeft een formaat van 585 mm x 430 mm, waardoor het gemakkelijk op uw bureau of op een andere geschikte locatie kan worden geplaatst. Het bord is een must-have voor elke zakelijke of thuiskantoor.

2. Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

De Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is een handig hulpmiddel om iedereen in het gezin op de hoogte te houden van afspraken en verantwoordelijkheden. Deze planningborden zijn gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk en hoogwaardig materiaal. Het planbord bestaat uit vier sticky whiteboard vellen die eindeloos kunnen worden herplakt op vlakke, gladde en niet poreuze oppervlakken. Waar je maar wilt, zonder sporen! Je kunt de sticky whiteboard vellen bijvoorbeeld op de koelkast, het raam of je deur plakken. Het is ook mogelijk om de vellen te gebruiken voor het maken van boodschappenlijstjes, het opschrijven van verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen. De planborden zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen worden gebruikt om gezinsleden te helpen hun taken en plichten te organiseren. Daarnaast is er ook genoeg ruimte om tekeningen en kunstwerkjes te maken, waardoor het ook een leuke manier is om de creativiteit van het gezin te stimuleren. Met de Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot plan je eenvoudig je dag en bewaar je belangrijke herinneringen.

3. Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

Deze Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board is een perfect product voor iedereen die graag georganiseerd wil blijven. Het bord heeft een wit oppervlak dat je kunt gebruiken om je notities op te schrijven. Het heeft ook voorgedrukte vakken en lijntjes, waarmee je taken, afspraken en andere belangrijke dingen in kunt verwerken. Je kunt het bord gebruiken als een weekplanner, waardoor je je planning en afspraken gemakkelijk kunt bijhouden. Daarnaast wordt bij dit product ook een stift en 4 magneetjes geleverd. De magneetjes zijn perfect om bijvoorbeeld je sleutels, kaarten of andere kleine voorwerpen aan het bord te hangen. De stift is ideaal om notities en andere informatie op het bord op te schrijven. Met deze Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board blijf je gemakkelijk georganiseerd en beheers je je belangrijke afspraken en taken. Het biedt je ook veel flexibiliteit, zodat je zelf kunt bepalen hoe je je plannen en taken het beste kunt verwerken.

4. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

De Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard is een handig product voor het plannen in gezinnen. Met dit product heb je een praktisch en stijlvol planbord dat je gemakkelijk op elk metaaloppervlak kunt bevestigen. Je hebt hiervoor geen plakband, lijm of andere bevestigingsmaterialen nodig, wat het gebruik ervan een stuk eenvoudiger maakt. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard is verkrijgbaar in 8 verschillende maten en heeft een klassieke, minimalistische stijl die zowel in een moderne als klassieke omgeving goed past. Door de strakke lijnen en het stijlvolle design, past deze weekplanner whiteboard bij elke gezinsdynamiek. Deze planner is ideaal voor het maken van to-do lijstjes of het plannen van gezinsactiviteiten. Met deze whiteboard kun je gemakkelijk taken en afspraken bijhouden.

5. Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

De Planbooks Magnetische Weekplanner is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en is zeer duurzaam. De planner bevat twee stiften, 2 wissers en een magnetische strip. De strip is ideaal voor het opbergen van je notities, kalenders, kaartjes en meer. Dankzij de wissers kun je je planner gemakkelijk bijwerken als je taken of afspraken veranderen. De Planbooks Magnetische Weekplanner is de perfecte manier om je gezin te helpen om de dagelijkse routine goed te organiseren. De planner is gemakkelijk te bevestigen aan de muur of kan worden gebruikt als een handig bureauplanbord. Het is A4 formaat, wat betekent dat het de ideale maat is voor een gezinsplanner, om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van afspraken en taken.

6. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze magnetische pictogrammen zijn ontworpen om aan de behoeften van kinderen met autisme te voldoen. Ze zijn ideaal om het dagritme en de taken van de dag in kaart te brengen. Met deze magnetische pictogrammen, kunnen kinderen hun eigen planning maken op een weekplanner planbord of andere magnetische oppervlakken. Met deze set krijgt u 50 stuks magnetische pictogrammen in verschillende kleuren en maten. Ze zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, zodat ze jaren meegaan. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen. U kunt de magnetische pictogrammen gebruiken om een visuele weergave van het dagritme te maken. Zo kunnen kinderen zelf hun routine organiseren. U kunt ook herinneringen of taken toevoegen aan de dag, zoals het tijdstip van ontbijt of een bezoek aan de bibliotheek.

7. Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

De set van vier bevat 50 magnetische pictogrammen met diverse thema's zoals school, thuis, maaltijden, kleding en activiteiten. Deze kunnen worden gebruikt voor dagelijks gebruik, zoals een weekplanner of een planbord. De magnetische pictogrammen zijn gemaakt van krasbestendig materiaal en hebben een sterk magnetisch veld, waardoor ze vast blijven zitten waar ze geplaatst worden. De magnetische pictogrammen bieden een gelijkmatig tempo, waardoor er meer tijd en energie is om kleine dingen te doen. Ze bieden een manier om het dagritme van een kind met autisme te leren en te volgen. Ze helpen kinderen bij het onthouden van kleine taken en het plannen en organiseren van hun dagelijks leven.

8. Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

De Lumbit Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner is een ideaal organisatiehulpmiddel voor het hele gezin. Het set bestaat uit vier magnetische borden gemaakt van stevig kunststof, waar je je taken, evenementen en boodschappen op kan schrijven. De borden hebben een witte achtergrond met een zwarte verfstift, waardoor het gemakkelijk is om duidelijk leesbaar te maken. Ze zijn ook eenvoudig te verplaatsen, dankzij de magneten aan de achterkant. De magneten zijn ook sterk genoeg om de borden op te hangen aan metalen objecten zoals koelkasten en magnetron. Daarnaast kun je ook andere magnetische accessoires zoals magnetische notitieblokken, pennen en briefjes aan de borden bevestigen. Je kunt zo je taken, boodschappen en evenementen gemakkelijk bijhouden. Als je je taken hebt voltooid, kun je ze eenvoudig verwijderen met de bijgeleverde doek.

9. FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete set Planbord Familieplanner Dagplanner To.

5/5

De FLOOQ magnetische maandplanner weekplanner 2023 en boodschappenlijst complete set planbord familieplanner dagplanner is een ideaal hulpmiddel om je dagelijkse taken en activiteiten te organiseren. De magnetische maandplanner is het hart van de set en bevat een uitgebreide weekplanner, dagplanner, boodschappenlijst, planbord en familieplanner. De weekplanner kan gebruikt worden om alle taken en activiteiten van de komende week te plannen. De boodschappenlijst helpt je om geen essentiële boodschappen te vergeten. De dagplanner helpt je om alle taken voor de komende dag in te delen. De familieplanner is een handige tool om de agenda's van de hele familie bij te houden. Al deze tools zijn samengebracht in één magnetische maandplanner. De FLOOQ magnetische maandplanner weekplanner 2023 en boodschappenlijst complete set planbord familieplanner dagplanner biedt een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke manier om alle activiteiten in het gezin te organiseren. De magnetische maandplanner is gemaakt van een stevig materiaal waardoor hij jarenlang mee kan. De maandplanner heeft een duidelijk overzicht waardoor je makkelijk je taken, activiteiten en boodschappen kunt plannen en bijhouden. Daarnaast zijn er verschillende kleuren stickers met verschillende thema's die je kunt gebruiken om je planningen te verduidelijken.

10. Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (12) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

Onze Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard biedt de perfecte oplossing om de organisatie van je leven en gezin te verbeteren. Met onze 12 A3 planborden, kun je eenvoudig je dagelijkse activiteiten en doelen plannen. Elke planbord heeft een duidelijk gespecificeerd thema, zoals de gezinsplanner, to do planner, maaltijdplanner en agendaplanner. De magnetische achterzijde maakt het gemakkelijk om de weekplanner aan een koelkast of ander metaaloppervlak te bevestigen. Je hoeft geen plakband, lijm of andere materialen te gebruiken. De planborden zijn gemaakt van stevig materiaal waardoor ze tijdens het gebruik niet zullen verschuiven. Elke planbord heeft een stevige kunststof rand waardoor het bord niet beschadigd raakt wanneer het wordt gebruikt. Je kunt onze Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard ook gemakkelijk meenemen naar waar je maar wilt. Deze planborden zijn makkelijk op te bergen en te verplaatsen, zodat je altijd de regie hebt over je planning. Met onze planborden kun je je gezin en leven optimaal organiseren.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de planborden test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de planborden. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de planborden. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste planborden zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde planbord. Wanneer een planbord veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de planborden. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke planbord kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een planbord bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde planbord wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De planbord die best getest is na onze planborden test is Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.. Deze scoorde als beste planbord na het vergelijken van vele diverse planborden.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de planborden test

Het is duidelijk dat planborden een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan jouw productiviteit, en met deze lijst met de top 10 bieden we je al het bewijs dat je nodig hebt om de perfecte optie uit te kiezen. De kans is groot dat je na het lezen van deze lijst je volgende planbord al hebt gekozen. Ook als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar om te helpen. Blijf overal op de hoogte door onze website te volgen - er komen steeds weer nieuwe producten bij, dus er is altijd iets nieuws om over na te denken! Hopelijk hebben we je geholpen bij het vinden van de perfecte planbord voor jouw persoonlijke productiviteit. Dus geniet van je nieuwe planbord en laat de kracht van productiviteit zien!

 

Ons laatste woord over planborden

Alvorens de planborden op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de planborden eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de planborden het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste planbord? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een planbord uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale planbord tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de planborden, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023