1. Kantoorbenodigdheden
  2. rekenmachine

Top 10 rekenmachines voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Met AIDA geschreven: Aandacht! Ben je op zoek naar een rekenmachine die voldoet aan al jouw verwachtingen en behoeften? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreide selectie van de beste opties voor een rekenmachine die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Dankzij onze expertise en kennis hebben wij een verfijnde lijst samengesteld met de top 10 producten. Zo kun jij eenvoudig een weloverwogen keuze maken. Ontdek wat de beste optiest zijn en kies de rekenmachine die perfect bij jou past! 

De top 10 rekenmachines voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale rekenmachine is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste rekenmachine vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste rekenmachine voor jezelf of voor een ander.

Beste rekenmachines vergelijking

De beste rekenmachines op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste rekenmachines voorschotelen.

Wij vergelijken de rekenmachines met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de rekenmachines. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste rekenmachines te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste rekenmachines

De top 10 beste rekenmachines is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede rekenmachine voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste rekenmachine vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste rekenmachines kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 rekenmachines kun je zelf vergelijken welke rekenmachine uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste rekenmachines koopt.

 

Top 10 rekenmachines

1. ACROPAQ Rekenmachine groot 12-cijferig scherm Bureaurekenmachine, Calculator met grote toetsen XL.

5/5

De ACROPAQ rekenmachine is de perfecte bureaurekenmachine voor elke kantooromgeving. Het 12-cijferige scherm is goed afleesbaar en heeft een ideale kijkhoek voor het verwerken van elk type rekenwerk. Daarnaast heeft de rekenmachine grote, sensitieve toetsen, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de juiste cijfers in te voeren. De ACROPAQ rekenmachine is Dual Power: je kunt hem zowel op batterijen als op het lichtnet aansluiten. Bovendien heeft het een elegante uitstraling dankzij de look van geborsteld aluminium. De rekenmachine heeft ook een stevige voet voor extra stabiliteit. De ACROPAQ Rekenmachine is de perfecte keuze voor elk kantoor. Met zijn grote, goed leesbare display, grote, sensitieve toetsen en geborstelde aluminium look, is het een echte aanwinst voor elke werkplek.

2. ACROPAQ Rekenmachine groot 12-cijferig scherm, 10 jaar garantie Bureaurekenmachine, Calculator met grote toetsen - L.

5/5

De ACROPAQ Rekenmachine is een uitstekende keuze als het gaat om het rekenen van cijfers. Het 12-cijferige scherm staat garant voor duidelijke resultaten, terwijl de grote toetsen voor gemak zorgen bij het invoeren van de cijfers. De kijkhoek is aanpasbaar, zodat u altijd een goed zicht heeft op het scherm. Daarnaast is de rekenmachine voorzien van een dual-power systeem, waardoor u altijd kunt rekenen, zelfs als er geen batterijen zijn. Bovendien heeft de rekenmachine een prachtige look van geborsteld aluminium, waardoor hij ook nog eens elegant oogt. De rekenmachine is ook erg handig van formaat. Niet te groot en niet te klein, waardoor hij gemakkelijk in een tas past. Daarnaast biedt ACROPAQ een garantie van 10 jaar, wat aangeeft hoe betrouwbaar het product is. Kortom, de ACROPAQ Rekenmachine is een uitstekende keuze als het gaat om het rekenen van cijfers. De kwaliteit en betrouwbaarheid staan garant voor een lange levensduur.

3. Texas Instruments TI-30XB Multiview Wetenschappelijke rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-30XB Multiview Wetenschappelijke rekenmachine is het perfecte hulpmiddel voor het onderwijs. Deze rekenmachine biedt alle bekende functies voor wetenschappelijke berekeningen met een aantal krachtige extra's. Het unieke scherm biedt mogelijkheden voor het maken van meerdere berekeningen, vergelijken van resultaten en het ontdekken van patronen, allemaal op hetzelfde scherm. De Texas Instruments TI-30XB Multiview Wetenschappelijke rekenmachine is een uitstekende keuze voor studenten die berekeningen moeten maken in hun wetenschappelijk onderwijs. Met de verschillende functies biedt het studenten de mogelijkheid om hun berekeningen snel en gemakkelijk uit te voeren, waardoor ze meer tijd hebben om hun inhoudelijke kennis te verdiepen. Bovendien heeft de rekenmachine een zeer gebruiksvriendelijk menu met alle opties op één scherm, wat het voor studenten nog gemakkelijker maakt om de mogelijkheden van de rekenmachine te ontdekken.

4. Casio FX-82EX Wetenschappelijke rekenmachine.

5/5

De Casio FX-82EX is een krachtige wetenschappelijke rekenmachine met veel nieuwe functies. Het LCD-scherm heeft een hoge resolutie en een helder beeld. Daarnaast heeft het een verhoogde snelheid en twee keer zoveel geheugen als de bekende FX ES Plus-serie. De Casio FX-82EX heeft ook een aantal ingebouwde functies. Zo heeft het een ingebouwde grafische editor waarmee gebruikers grafieken kunnen maken. Daarnaast heeft het ook een gesimuleerde tabel die gebruikers kunnen gebruiken om tabellen te maken en te bewerken. Met deze geavanceerde functies kunnen gebruikers hun werk gemakkelijker en efficiënter uitvoeren. De Casio FX-82EX is een krachtige wetenschappelijke rekenmachine, ideaal voor studenten, wetenschappers en ingenieurs. Ze biedt een hoge resolutie LCD-scherm, een verhoogde snelheid en twee keer zoveel geheugen als de bekende FX ES Plus-serie. Daarnaast heeft het ook een aantal geavanceerde functies die ervoor zorgen dat gebruikers hun werk efficiënter en gemakkelijker kunnen uitvoeren.

5. Canon rekenmachine LS-88.

5/5

De Canon LS-88 rekenmachine is een mooi, handig en krachtig apparaat. Het werkt op zonne-energie, waardoor het milieuvriendelijk en energiezuinig is. Maar als er geen zon is, dan werkt de rekenmachine ook op batterij. Dit maakt de rekenmachine geschikt voor alle situaties. Met de Canon LS-88 rekenmachine heb je alle basis functies binnen handbereik. Hij heeft een mooi helder scherm, waardoor je gemakkelijk je berekeningen kunt checken. De knoppen zijn duidelijk geschreven, zodat je de juiste functie meteen kunt vinden. Daarnaast is de rekenmachine ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is klein van formaat, waardoor je de rekenmachine gemakkelijk meeneemt in je tas.

6. Casio fx-82MS-2 Wetenschappelijke rekenmachine.

5/5

De Casio fx-82MS-2 is een wetenschappelijke rekenmachine in zakcomputerformaat. Hij heeft een tweeregelig display, waarvan de bovenste regel een Dot Matrix van 12 tekens en de onderste regel een LCD 10 + 2 tekens. Met behulp van de hulpbatterij 1 x AA en het hardcase formaat (14 x 77 x 162 mm) is de rekenmachine gemakkelijk te vervoeren. Deze wetenschappelijke rekenmachine heeft ook een grote cursorknop, waarmee je berekeningen kunt bladeren, oproepen en bewerken. Het display heeft verschillende weergaven zoals scheidingstekens voor duizendtallen, exponentiële weergave als x10-symbool, grotere weergave van de bovenste regel, etc. Deze rekenmachine heeft ook een aantal comfortabele menu's voor statistische berekeningen. Daarnaast heeft het 1 salderend geheugen, 8 constantegeheugens, SCI/FIX/ENG-functie, 24 niveaus van haakjes, trigonometrische functies, poolcoördinaten en rechthoekige coördinaten omrekeningen, hyperbolische en inverse hyperbolische functies, sexagesimaal en decimaal omrekeningen, automatische breukberekening, toevalsgetallengenerator, tweedimensionale statistiek, permutatie, combinatoriek, berekeningen van 6 verschillende soorten regressie en van de coëfficiënten A, B. Dit is een veelzijdige rekenmachine met veel functies en mogelijkheden. Hij is ideaal voor studenten, academici of iedereen die een krachtige en betrouwbare wetenschappelijke rekenmachine nodig heeft.

7. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine.

5/5

Deze rekenmachine is het ideale instrument voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk en krachtig hulpmiddel. Met de TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine kunnen leerlingen hun wiskundekennis op een professionele manier verbeteren. Deze rekenmachine heeft een grote schermresolutie voor heldere en duidelijke weergave van grafieken. Daarnaast is deze rekenmachine uitgerust met een speciale Python App waarmee leerlingen hun programmeervaardigheden kunnen verbeteren. Ook is er een USB-kabel voor het overbrengen van gegevens naar een computer. Deze rekenmachine is te gebruiken voor het oplossen van algebraïsche vergelijkingen, wiskundige berekeningen, statistische berekeningen, grafieken en geeft verschillende geavanceerde functies zoals het vergelijken van verschillende grafieken. Met de TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine kunnen leerlingen hun wiskundige vaardigheden eenvoudig verbeteren. Deze rekenmachine is voorzien van verschillende opties en functies, waardoor het een van de meest krachtige rekenmachines op de markt is. Daarnaast wordt de rekenmachine geleverd met een aparte gebruikershandleiding, waardoor leerlingen stap voor stap kunnen leren hoe ze deze rekenmachine kunnen gebruiken.

8. Casio FX-82EX-PK Wetenschappelijke rekenmachine Roze.

5/5

De Casio FX-82EX-PK wetenschappelijke rekenmachine is een gebruiksvriendelijke, krachtige en betaalbare optie voor studenten. Het is een van de meest geavanceerde wetenschappelijke rekenmachines, die een breed scala aan functies biedt. Het is voorzien van een LCD-scherm met hoge resolutie van 63 x 192 pixels, waardoor alle berekeningen duidelijk en nauwkeurig worden getoond. Bovendien heeft het 16/10 + 2 cijfers, wat inhoudt dat het getallen met maximaal 10 cijfers voor de komma en maximaal 2 cijfers na de komma kan verwerken. Het ontwerp van de Casio FX-82EX-PK is gebouwd om mee te groeien met de behoeften van de gebruiker. Het is ook voorzien van een volledig toetsenbord met numerieke toetsen, waardoor je gemakkelijk formules kunt invoeren en berekeningen maken. Ook beschikt de rekenmachine over een handige statistical calculator-functie, die je kunt gebruiken om statistische berekeningen uit te voeren. Het is ook voorzien van een USB-aansluiting, waarmee je gegevens kunt overzetten naar andere apparaten. Bovendien is deze rekenmachine verkrijgbaar in een subtiele roze kleur, waardoor hij een stijlvolle toevoeging is aan je schooluitrusting.

9. Texas Instruments TI-30XS Multiview Wetenschappelijke rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-30XS Multiview Wetenschappelijke rekenmachine is een handige en krachtige tool voor studenten en professionals die behoefte hebben aan een betrouwbare rekenmachine voor hun berekeningen. Deze rekenmachine is uitgerust met alle bekende functies van een wetenschappelijke rekenmachine, zoals basisberekeningen, wiskundige berekeningen, worteltrekkingen, exponentiele functies en veel meer. Maar het unieke aan deze rekenmachine is dat het ook een aantal krachtige uitbreidingen heeft, waardoor deze rekenmachine nog krachtiger en gebruiksvriendelijker wordt. Met deze functies kunnen meerdere berekeningen tegelijkertijd worden gedaan, waardoor resultaten snel kunnen worden vergeleken, patronen herkend en trends geanalyseerd. Al deze berekeningen kunnen op hetzelfde scherm worden afgelezen, waardoor alles overzichtelijk blijft. De Texas Instruments TI-30XS Multiview Wetenschappelijke rekenmachine is ideaal voor studenten die een betrouwbare rekenmachine nodig hebben voor hun wiskunde- en natuurkundevakken, maar ook voor professionals die precieze berekeningen moeten maken. Met de unieke opties van deze rekenmachine kunnen resultaten snel worden gecalculeerd, trends worden geanalyseerd en patronen worden onderzocht. Een must-have voor iedereen die graag accurate berekeningen wil maken en trends wil volgen!

10. Casio FX-82ES PLUS Wetenschappelijke Rekenmachine.

5/5

De Casio FX-82ES PLUS Wetenschappelijke Rekenmachine is de perfecte tool voor studenten, docenten en bedrijfsleiders. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke rekenmachine die het leven van iedereen een stuk eenvoudiger maakt. Deze rekenmachine is uitgerust met een Natural Textbook Display waarmee je wiskundige bewerkingen op een intuïtieve manier uitvoert. Het is voorzien van een hoge resolutie-scherm waarmee je gegevens en formulas helder en duidelijk kunt aflezen. Deze rekenmachine bevat ook een speciale breukenmodus die het gemakkelijker maakt om met breuken te werken. De FX-82ES PLUS biedt ook een hogere functie-omvang dan zijn voorgangers, met onder meer een oneindig aantal geheugenlocaties, een module voor grafische statistieken, een mogelijkheid om meerdere lijnen tegelijk te berekenen en een vereenvoudigde bedieningsinterface. De Casio FX-82ES PLUS Wetenschappelijke Rekenmachine is een krachtig hulpmiddel om problemen op te lossen en biedt een geweldige waarde voor de prijs. Met deze rekenmachine kun je gemakkelijk en nauwkeurig werken, op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de rekenmachines test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de rekenmachines. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de rekenmachines. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste rekenmachines zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde rekenmachine. Wanneer een rekenmachine veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de rekenmachines. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke rekenmachine kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een rekenmachine bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde rekenmachine wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De rekenmachine die best getest is na onze rekenmachines test is ACROPAQ Rekenmachine groot 12-cijferig scherm Bureaurekenmachine, Calculator met grote toetsen XL.. Deze scoorde als beste rekenmachine na het vergelijken van vele diverse rekenmachines.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de rekenmachines test

Het aanschaffen van de juiste rekenmachine kan een hele klus zijn. Er zijn immers zo veel opties en er komt ook nog eens een aanzienlijke hoeveelheid aan technische kennis bij kijken. Maar hoe moeilijk het ook mag lijken, je kunt er zeker van zijn dat met ons lijstje met de top 10 rekenmachines, het om een stuk gemakkelijker wordt. Ze zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit, prestatie en toegankelijkheid. Je kunt er zeker van zijn dat je met welke van deze rekenmachines je ook koopt - het de perfecte partner gaat zijn bij het uitvoeren van alle moeilijke berekeningen. En als je er toch niet uitkomt, is er altijd nog hulp. Wij helpen je graag verder!

 

Ons laatste woord over rekenmachines

Alvorens de rekenmachines op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de rekenmachines eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de rekenmachines het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste rekenmachine? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een rekenmachine uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale rekenmachine tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de rekenmachines, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023