1. Computeraccessoires
  2. nas

Top 10 nas-systemen voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Met trots presenteren we onze top-10 producten voor networks attached storage: Met bewondering kijken we naar de snel veranderende technologie en het enorme aanbod aan NAS-systemen. We weten dat het kiezen van het juiste product voor jouw behoeften een uitdaging kan zijn. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de beste producten die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Om het jou gemakkelijker te maken, hebben we deze top-10 lijst samengesteld met de meest uitgebreide en geavanceerde producten. Volg ons op deze reis naar de beste netwerk opslag oplossingen en ontdek het NAS-product dat perfect bij jou past. 

De top 10 nas-systemen voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale nas is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste nas vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste nas voor jezelf of voor een ander.

Beste nas-systemen vergelijking

De beste nas-systemen op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste nas-systemen voorschotelen.

Wij vergelijken de nas-systemen met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de nas-systemen. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste nas-systemen te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste nas-systemen

De top 10 beste nas-systemen is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede nas voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste nas vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste nas-systemen kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 nas-systemen kun je zelf vergelijken welke nas uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste nas-systemen koopt.

 

Top 10 nas-systemen

1. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

5/5

AmberPRO biedt je een veelzijdige, persoonlijke cloud oplossing voor thuis. Met twee interne 2 TB harde schijven met een totale opslagcapaciteit van 4 TB, kun je je gegevens eenvoudig en veilig opslaan. De AmberPRO is een dual-band WiFi router in één, waarmee je eenvoudig toegang tot je persoonlijke cloud krijgt. Je kunt je gegevens op elk moment en vanaf elke locatie bekijken, bewerken en delen. Met de AmberPRO kun je ook je media streamen naar je TV. Met de app kun je je foto's en video's eenvoudig bekijken op je TV en je favoriete films en series streamen. Daarnaast biedt de AmberPRO ook automatische cameraback-up van je Android of Iphone. Hiermee kun je al je foto's en video's eenvoudig en veilig opslaan. De AmberPRO is ook Docker Ready, waardoor je meerdere apps kunt draaien met de besturingssoftware die je het meest aanspreekt.

2. Amber One AmberPRO 2TB(1TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Wifi Router AC2600 2GB RAM Docker ready.

5/5

AmberPRO is de perfecte oplossing voor je persoonlijke cloud. Het biedt een hoge opslagcapaciteit van 2TB (1TB*2) met een snelle 802.11ac dual-band wifi router en 2GB RAM. Het is Docker ready, waardoor je de mogelijkheid hebt om apps te installeren en te draaien, zodat je alles wat je nodig hebt, direct kunt gebruiken. Je kunt eenvoudig een eigen website maken, een video conferentieplatform opzetten, of gebruik maken van de krachtige Media Server voor streaming van films, muziek, foto's en meer. Met AmberPRO krijg je ook een gratis Amber One app. Deze app stelt je in staat om je data overal, waar je ook bent, te beheren. Je kunt bestanden delen met je vrienden of familie, of gebruik maken van de TV casting functie om je media direct te streamen naar je TV. Ook heb je de mogelijkheid om je Android of iPhone camera automatisch te back-uppen naar AmberPRO. Met AmberPRO krijg je alles wat je nodig hebt om je eigen cloud thuis te regelen.

3. Netwerkopslag Synology DS220.

5/5

De Synology DS220+ is een krachtige netwerkopslag die perfect is voor het op kantoor of thuis opslaan en delen van bestanden. Met hoge prestaties, betrouwbare opslag en een veelzijdige functionaliteit, biedt de DS220+ een enorme waarde. Het ondersteunt twee schijven met een capaciteit van maximaal 30 TB, waardoor het een geweldige oplossing is voor zowel kleine als grote bedrijven. Met de Synology DS220+ kunt u uw bestanden eenvoudig synchroniseren, streamen en delen via een lokale netwerkverbinding of overal ter wereld met behulp van externe toegang. U kunt ook de krachtige foto- en videobeelden die u hebt geschoten op uw mobiele apparaat opslaan en beheren met de Synology Photos-app. U kunt dankzij Synology Moments ook foto's en video's beheren, bewerken en delen met uw vrienden en familie. Het biedt ook een beveiligingsoplossing, waarmee u uw bestanden kunt versleutelen, back-ups kunt maken en geavanceerde toegangscontrole kunt instellen.

4. Synology DS120j NAS.

5/5

De Synology DiskStation DS120j is een krachtige en energiezuinige NAS-oplossing die uw gegevens veilig opslaat. Deze NAS is ontworpen om een eenvoudige en betrouwbare oplossing te bieden voor thuisgebruikers die eenvoudig toegang willen hebben tot hun data. Met de vooraf geïnstalleerde Synology DiskStation Manager-software (DSM) kunnen gebruikers hun DS120j NAS eenvoudig beheren. Gebruikers kunnen eenvoudig hun bestanden delen met anderen, synchroniseren met cloud-opslagproviders, beveiligingsinstellingen in- en uitschakelen en hun bestanden back-uppen. Ook kunnen gebruikers hun eigen cloud creëren met behulp van de Synology Drive-app voor toegang tot hun bestanden vanaf elke locatie. De DS120j is voorzien van een dual-core processor met een kloksnelheid van 1,3 GHz en een 512 MB DDR3-geheugen. Het maximale interne opslagvolume kan oplopen tot 12 TB. Daarnaast is de DS120j voorzien van een USB 3.0-poort voor het aansluiten van externe opslagmedia. Met de Synology DS120j kunnen gebruikers gemakkelijk hun gegevens beheren, delen en beveiligen. Deze betaalbare NAS biedt een krachtige oplossing voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een veilige manier om hun gegevens op te slaan. Met de 2 jaar garantie van Synology hebt u de zekerheid dat uw investering veilig is.

5. Synology DiskStation DS418 NAS.

5/5

Met de Synology DiskStation DS418 krijg je een betrouwbare opslagoplossing met een hoog prestatieniveau. Deze NAS is ontworpen met een quad-core processor en 1GB DDR4 RAM, waardoor je zorgeloos kan genieten van superieure prestaties. Het systeem heeft twee USB 3.0-poorten, waarmee je externe apparaten aan kunt sluiten voor back-up en data-overdracht. Daarnaast heeft de DS418 ook twee Gigabit Ethernet-poorten, waarmee je een stabiele en betrouwbare verbinding kan maken. De Synology DiskStation DS418 biedt ook een breed scala aan opties voor multimedia. Het systeem is uitgerust met een hardware-versnelde 4K H.264- en H.265-videotranscodering, waardoor je kunt genieten van je favoriete films en series in Ultra HD-kwaliteit. Daarnaast is de DS418 ook uitgerust met een Audio Station, waarmee je je favoriete muziek direct vanaf de NAS kan streamen naar je luidsprekers. Met de Synology DS418 krijg je een krachtige NAS-oplossing met veel opties voor multimedia-entertainment.

6. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

5/5

De Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB is de perfecte oplossing voor al uw opslagbehoeften. Het is een netwerkopslagapparaat dat uw bestanden en media centraal opslaat en gemakkelijk toegankelijk maakt voor uw gezin, waar u ook bent. U hebt geen externe opslag of internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot uw bestanden. Bovendien kunt u gemakkelijk bestanden delen met anderen door gebruik te maken van een eenvoudige URL-link. Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB kunt u uw persoonlijke bestanden beheren, synchroniseren, back-uppen en delen. U kunt uw foto's, video's, muziek en documenten opslaan op de cloud, waardoor deze gemakkelijk toegankelijk worden op al uw apparaten. Bovendien is het beveiligd met een wachtwoord en heeft u geen zorgen meer over het verlies van bestanden. Met deze cloud-oplossing heeft u altijd toegang tot een back-up van uw bestanden, zodat uw gegevens veilig zijn.

7. Synology DS218play NAS Barebone 0 TB.

5/5

Met de Synology DS218play heb je toegang tot een verscheidenheid aan cloud-services, waaronder Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive en meer. Met de Synology Cloud Station Suite kun je synchroniseren met pc's en mobiele apparaten, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot al je bestanden. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en het intuïtieve menu, is het eenvoudig om bestanden te delen, te organiseren en te beheren. De Synology DS218play is ook voorzien van een Intel Celeron dualcore processor, die de prestaties van de NAS verbetert. Het maakt het mogelijk om te streamen naar meerdere apparaten tegelijk en veelzijdige toepassingen uit te voeren. Daarnaast biedt de NAS ook toegang tot en beheer van verschillende apps via de Package Center, waaronder Video Station, Photo Station, Audio Station, Download Station en meer.

8. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

5/5

DS220j is uitgerust met een 1,4 GHz Realtek quad-core processor, 512 MB RAM en een USB 3.0 poort voor een snellere dataoverdracht. De 2 sleuven zijn geschikt voor 2,5" en 3,5" harde schijven met een maximale capaciteit van 16 TB. Het is mogelijk om de DS220j uit te breiden met externe harde schijven of USB-opslag via de USB 3.0 poort. Met Synology DS220j kun je gemakkelijk foto's, video's en documenten delen met anderen. U kunt een persoonlijke cloud bouwen met behulp van Synology's beveiligingsfuncties, zoals encryptie en two-factor authenticatie. De DSM software biedt ook toegang tot andere apps, waaronder de Synology Drive-app, waarmee u bestanden kunt synchroniseren en delen. U kunt ook verschillende apps downloaden, zoals chat-applicaties, mediabestandsbeheer en meer.

9. Synology DS120j NAS RED 4TB 1x 4TB.

5/5

De Synology DiskStation DS120j biedt veel mogelijkheden voor privé- en zakelijk gebruik. Met de vele besturingsmogelijkheden, zoals encryptie van bestanden en mappen, een ingebouwde back-upoptie en een verbeterde beveiligingsfunctie, is de DS120j de ideale oplossing voor gegevensopslag. Het krachtige ARM-Cortex A15 1,4 GHz dual-core processor en 1GB RAM bieden de prestaties die nodig zijn voor een vloeiende en probleemloze werking, zelfs bij het beheren van meerdere taken tegelijk. DS120j is ook uitgerust met een verscheidenheid aan functionaliteiten die het gebruik en beheer van uw NAS-apparaat vergemakkelijken. De intuïtieve webgebaseerde interface maakt het installeren en beheren eenvoudig en gemakkelijk. Met de Synology Mobile App kunt u ook op afstand bestanden beheren en synchroniseren, zodat u altijd toegang heeft tot uw belangrijke bestanden en gegevens.

10. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

5/5

Synology DiskStation DS223 is een krachtige netwerkopslagoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de opslagbehoeften van uw bedrijf. Het is uitgerust met een Realtek RTD1619B processor, 2 GB DDR4 interne geheugen en ondersteunt drie 2.5-inch of twee 3.5-inch harde schijven, zodat u meer dan voldoende opslagruimte heeft voor al uw gegevens. De oplossing ondersteunt ook verschillende netwerkprotocollen, waaronder SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kebrizise sessies, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. De Synology DiskStation DS223 is voorzien van een actief koelsysteem met één ventilator die de warmte effectief afvoert. Deze NAS is de perfecte oplossing voor uw bedrijf en biedt een betrouwbare, veilige en gemakkelijk te gebruiken opslagoplossing.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de nas-systemen test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de nas-systemen. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de nas-systemen. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste nas-systemen zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde nas. Wanneer een nas veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de nas-systemen. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke nas kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een nas bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde nas wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De nas die best getest is na onze nas-systemen test is Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.. Deze scoorde als beste nas na het vergelijken van vele diverse nas-systemen.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de nas-systemen test

Het vinden van de perfecte NAS is geen eenvoudige taak. Wat als je al een paar jaar een NAS hebt en je wilt iets nieuws? Of je wilt een NAS die je kunt aanpassen met apps en andere functies? Er zijn veel NAS-opties waaruit je kunt kiezen. En met deze top 10 NAS-producten heb je op zijn minst wat ideeën om mee te beginnen. We hopen dat we u hebben geholpen bij het vinden van de NAS die perfect bij u past. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. We staan altijd voor je klaar. Hier eindigt ons artikel over de top 10 NAS en we hopen dat je de juiste optie hebt kunnen vinden!

 

Ons laatste woord over nas-systemen

Alvorens de nas-systemen op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de nas-systemen eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de nas-systemen het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste nas? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een nas uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale nas tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de nas-systemen, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023