1. Softwares
  2. virusscanner

Top 10 virusscanners voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 20 jul. 2023

Iedereen wil zich online en offline veilig voelen. Om dit te bereiken, is een goede virusscanner een absolute must. Hoewel de selectie aan producten de markt verstut, is het een uitdaging om de beste virusscanner te vinden. Om je te helpen bij deze uitdaging presenteren we de top 10 virusscanners die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Laten we samen kijken naar de voordelen, functies en prestaties van de top 10 virusscanners die je kunt uitproberen. 

De top 10 virusscanners voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale virusscanner is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste virusscanner vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste virusscanner voor jezelf of voor een ander.

Beste virusscanners vergelijking

De beste virusscanners op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste virusscanners voorschotelen.

Wij vergelijken de virusscanners met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de virusscanners. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste virusscanners te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste virusscanners

De top 10 beste virusscanners is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede virusscanner voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste virusscanner vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste virusscanners kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 virusscanners kun je zelf vergelijken welke virusscanner uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste virusscanners koopt.

 

Top 10 virusscanners

1. McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android.

5/5

McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android biedt u een betrouwbare manier om uw apparaten te beveiligen tegen bedreigingen en virussen terwijl u online bent. De oplossing is eenvoudig te installeren en is geverifieerd door onafhankelijke tests. Met deze oplossing kunt u veilig online surfen, bankieren en winkelen en hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiligingsproblemen. Bovendien biedt McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android u een unieke True Key™-app waarmee u al uw wachtwoorden op een veilige manier kunt beheren. Het systeem onthoudt al uw wachtwoorden, zodat u zich onmiddellijk kunt aanmelden bij verschillende websites of apps. U hoeft dus nooit meer te zoeken naar uw wachtwoorden en kunt rekenen op optimale beveiliging voor al uw apparaten.

2. Norton 360 Deluxe 2020 5 Apparaten 1 Jaar 50GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Norton 360 Deluxe 2020 biedt een uitgebreide bescherming tegen een breed scala aan online bedreigingen. Met 50GB aan opslagruimte kun je al je bestanden, documenten en foto's bewaren, waardoor je gegevens veilig en toegankelijk zijn. Bovendien kun je met deze software maximaal 5 apparaten tegelijk beschermen. Of het nu gaat om Windows, Mac, Android of iOS apparaten, Norton 360 Deluxe 2020 biedt de uitgebreide bescherming die je nodig hebt. Deze software biedt ook extra functies om je privacy te beschermen. Je krijgt toegang tot een persoonlijke firewall, een beveiligde VPN en een beveiligde browser. Met deze functies kun je anoniem op het web surfen en je gegevens beschermen tegen online spionage. Ook heb je de mogelijkheid om een versleutelde opslagruimte te maken waar je kwetsbare bestanden in kunt bewaren. Met Norton 360 Deluxe 2020 heb je de zekerheid dat je gegevens en apparaten veilig zijn.

3. Norton 360 Standard 2020 1 Apparaat 1 Jaar 10GB Nederlands Windows/MAC/Android/iOS Download.

5/5

Met Norton 360 Standard 2020 profiteer je van een betrouwbare bescherming van je apparaat. Deze Norton-software heeft een gebruiksvriendelijke interface en geeft je een uitgebreid beschermingspakket. Dankzij deze software ben je verzekerd van een veelzijdige beveiliging op al je Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten. De verlengingsoptie geeft je de mogelijkheid om de Norton-software automatisch te verlengen voor het volgende jaar, zodat je geen gebruik meer hoeft te maken van een extra licentiecode. Daarnaast heeft de Norton-software een opslagruimte van 10 GB om je waardevolle bestanden te bewaren. Het is ook mogelijk om verschillende Norton-producten met elkaar te combineren, zodat je zelf een optimale beveiliging kunt samenstellen. Met Norton 360 Standard 2020 ben je verzekerd van een uitgebreide beveiliging.

4. Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar.

5/5

Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar is de beste optie voor mensen die op zoek zijn naar een krachtig beveiligingspakket dat alle apparaten binnen het netwerk beschermt. Met de software kun je meerdere apparaten tegelijkertijd beveiligen. Het pakket biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden die je helpen je apparaten te beschermen tegen de meest gevreesde malware, virussen en spyware. Het pakket biedt ook een VPN-service die je anoniem online kunt surfen. Met deze service kun je zorgeloos online banking doen en genieten van veilig online winkelen. Daarnaast biedt het pakket ook een password manager waarmee je al je accountgegevens veilig kunt opslaan. Met deze handige tool hoef je nooit meer je wachtwoorden, gebruikersnamen of andere gegevens te onthouden of op te schrijven. Kortom, Norton Security Deluxe 2023 3 Apparaten 1 Jaar is een veelzijdig beveiligingspakket dat je helpt om je apparaat te beschermen tegen allerlei cyberrisico's. Met de software kun je veilig en anoniem surfen op het internet, je accounts beheren en je gegevens beveiligen.

5. McAfee Total Protection Beveiligingssoftware 1 jaar 1 apparaat Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

McAfee Total Protection Beveiligingssoftware biedt uw apparaten en gegevens de meest uitgebreide beveiliging. Met deze software bent u beschermd tegen de meest voorkomende online dreigingen zoals virussen, malware, phishing-aanvallen en meer. Uw online privacy en identiteit zijn beveiligd met de geavanceerde antispyware- en identiteitsbeschermingsfuncties. U kunt rekenen op een hoog niveau van controle over uw persoonlijke informatie en bestanden, waardoor u kunt genieten van een onbezorgde online ervaring. Met McAfee Total Protection Beveiligingssoftware krijgt u één jaar beveiliging voor één apparaat, ongeacht het besturingssysteem. U kunt de software downloaden naar PC, Mac, iOS en Android apparaten. De software is voorzien van een intuïtieve, eenvoudig te gebruiken interface en biedt uw apparaten en gegevens een hoog niveau van bescherming. U kunt rekenen op een betrouwbare detectie en verwijdering van virussen, malware en andere online bedreigingen. Daarnaast krijgt u de optimale online privacy met de geavanceerde antispyware- en identiteitsbeschermingsfuncties. Bovendien krijgt u een uitgebreide controle over uw persoonlijke informatie, waardoor u kunt genieten van een onbezorgde online ervaring. Met McAfee Total Protection Beveiligingssoftware bent u verzekerd van de meest uitgebreide beveiliging voor al uw apparaten. U krijgt een jaar lang beveiliging voor één apparaat, ongeacht het besturingssysteem. De software.

6. NordVPN VPN Service 6 Apparaten 1 Jaar.

5/5

NordVPN is een innovatieve service voor virtuele privénetwerken. Het activeert een beveiligde tunnel waardoor uw internetverkeer wordt gerouteerd en uw virtuele locatie verandert. Met NordVPN houdt u uw online activiteiten privé en anoniem. U krijgt ook toegang tot websites en diensten die in uw land of regio mogelijk niet beschikbaar zijn. Met NordVPN krijgt u ook toegang tot krachtige anti-malwaretools. Deze tools zijn ontworpen om malware te detecteren, te blokkeren en te verwijderen. Met deze tools kunt u uw online privacy en veiligheid beschermen tegen verschillende bedreigingen. Met NordVPN kunt u een abonnement afsluiten voor 6 apparaten en 1 jaar. U kunt uw favoriete websites en diensten blijven bezoeken, zonder dat uw online activiteiten worden onderschept. U kunt de VPN-service op uw desktop, laptop, tablet en smartphone gebruiken.

7. McAfee Internet Security 1 jaar 3 apparaten Nederlands PC/Mac/iOS/Android Download.

5/5

McAfee® Internet Security biedt u de beste bescherming tegen virussen, malware, phishing, online bedreigingen en meer. Het is een krachtige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor al uw apparaten. Waar u ook bent, u hoeft zich geen zorgen te maken over uw online privacy en identiteit. U ontvangt een jaarlang beveiliging voor maximaal 3 apparaten. Het maakt niet uit of het een Windows PC, Mac, iOS of Android apparaat is. U krijgt een download van de laatste versie van McAfee® Internet Security, waarmee u kunt genieten van uw favoriete websites en apps terwijl u beschermd bent tegen virussen, malware, phishing en andere bedreigingen. Met McAfee® Internet Security kunt u zich zorgeloos concentreren op het genieten van uw online ervaringen. Uw privacy en identiteit worden beschermd tegen online bedreigingen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over identiteitsdiefstal, online frauduleuze activiteiten of andere online problemen. U kunt online winkelen, bankieren, chatten of surfen zonder zorgen. Geniet van de vrijheid en zekerheid die u krijgt met deze beveiligingssoftware. McAfee® Internet Security biedt u een bekroonde beveiliging voor maximaal 3 apparaten, waarmee u kunt genieten van uw favoriete websites en apps terwijl u beschermd bent tegen virussen, malware, phishing en andere online bedreigingen. Met deze software kunt u zich zorgeloos concentreren op het genieten van uw online ervaringen. Uw privacy en identiteit zijn veilig,.

8. McAfee Total Protection Multi-Device 5 Apparaten 1 Jaar Nederlands Frans Windows Mac.

5/5

McAfee Total Protection biedt de ultieme beveiliging voor al uw apparaten. Van pc's, Macs, smartphones tot tablets, u bent volledig beschermd tegen virussen, malware en andere online bedreigingen. Bovendien beschermt het uw identiteit en privacy, waardoor uw persoonlijke gegevens veilig worden gehouden. Nu met de 100% garantie dat een McAfee-expert uw virus verwijdert als de standaardfuncties niet voldoen. U krijgt uw geld terug als het virus niet effectief wordt verwijderd. Met McAfee Total Protection Multi-Device 5 apparaten 1 jaar Nederlands Frans Windows Mac kunt u tot 5 apparaten tegelijk beschermen. U kunt kiezen uit Nederlands, Frans, Windows of Mac-versies. Daarnaast krijgt u een jaarlijkse upgradetoegang voor de laatste versie van McAfee Total Protection. Geniet van deze ultieme beveiligingsoplossing en surf zorgeloos door het internet!

9. SYMANTEC NORTON 360 DELUXE (ABONNEMENT) 1 GEBRUIKER, 5 APPARATEN, 1 JAAR.

5/5

Symantec Norton 360 Deluxe is de perfecte oplossing voor uw digitale beveiliging. Met een abonnement voor een jaar voor één gebruiker en vijf apparaten kunt u een compleet veiligheidspakket krijgen. U krijgt meerdere lagen van bescherming voor uw apparaten, waaronder antivirus, firewall, antispam en antimalware. Daarnaast heeft u toegang tot verschillende functies voor online privacy, waaronder het Secure VPN. En nu hebt u ook toegang tot Dark Web Monitoring, wat een compleet begrip geeft van de activiteiten die plaatsvinden op het dark web. Met Symantec Norton 360 Deluxe krijgt u een absolute bescherming tegen malware en phishingaanvallen, waardoor uw gegevens veilig zijn. U kunt ook controleren welke apps en websites uw kinderen gebruiken, zodat u zeker weet dat zij op een veilige manier surfen en hun persoonlijke gegevens beschermd zijn. Bovendien kunt u met deze oplossing back-ups maken van uw bestanden, zodat u geen gegevens zult verliezen als er iets misgaat. Symantec Norton 360 Deluxe biedt een compleet veiligheidspakket voor al uw apparaten.

10. Norton 360 Deluxe 2023 5 apparaten 1 jaar Officiële retailverpakking.

5/5

Norton 360 Deluxe 2023 bevat alles wat je nodig hebt om je online leven te beschermen. Met deze software bescherm je tot 5 apparaten tegen malware, phishing en ransomware. Je kunt je wachtwoorden, creditcardgegevens en andere gegevens online versleutelen in je eigen safe in de cloud. Belangrijke bestanden en documenten worden bewaard als een preventieve maatregel tegen gegevensverlies door schijfdefecten, diefstal van apparaten en zelfs ransomware. Daarnaast krijg je 50 GB cloudback-up voor pc. Met de Slimme firewall voorkom je ongeoorloofd verkeer dat met je computer probeert te communiceren. En met Secure VPN voorkom je ongeoorloofde toegang tot je webcam. Norton SafeCam waarschuwt je bij elke toegangspoging tot je webcam. Ten slotte is er ook Ouderlijk toezicht, waarmee je je kinderen veiliger laat surfen. Met deze Norton 360 Deluxe 2023 ben je de hele dag door beschermd tegen online bedreigingen.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de virusscanners test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de virusscanners. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de virusscanners. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste virusscanners zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde virusscanner. Wanneer een virusscanner veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de virusscanners. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke virusscanner kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een virusscanner bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde virusscanner wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De virusscanner die best getest is na onze virusscanners test is McAfee Internet Security Nederlands 3 Apparaten PC Mac iOS Android.. Deze scoorde als beste virusscanner na het vergelijken van vele diverse virusscanners.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de virusscanners test

Met deze lijst als basis, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat zij een goede virusscanner hebben gevonden. Deze zullen ervoor zorgen dat hun systeem goed wordt beschermd en er vrede is in de digitale wereld. Met deze toplijst kan iedereen gerust zijn dat alle soorten bedreigingen worden opgespoord, voordat deze hun systeem binnenkomen. Ze kunnen met een gerust hart hun computer laten zorgen, zonder zich zorgen te hoeven maken over malware en andere soorten virussen. Met deze lijst als basis, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat ze jouw ideale virusscanner hebben gevonden. We hopen dat iedereen er een heeft gevonden die aansluit bij hun behoeften. Het vervult ons met trots dat we je hebben kunnen helpen bij het kiezen van de juiste virusscanner. Als je nog met vragen zit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

 

Ons laatste woord over virusscanners

Alvorens de virusscanners op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de virusscanners eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de virusscanners het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste virusscanner? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een virusscanner uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale virusscanner tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de virusscanners, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023