1. Kantoorbenodigdheden
  2. label printer

Top 10 label printers voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Attentie: een labelprinter kan een geweldige manier zijn om spullen te organiseren. Onze experts hebben de top 10 labelprinters van Nederland vastgesteld en gepresenteerd in deze speciale lijst. Als je op zoek bent naar een krachtige labelprinter die de perfecte oplossing voor jouw behoeften is, dan ben je hier op de juiste plaats. Van kantoorbenodigdheden tot persoonlijke spullen, een labelprinter biedt je een geweldige manier om spullen te organiseren. Met zo veel opties op de Nederlandse markt, kan het een lastige taak zijn om de perfecte labelprinter te vinden voor je behoeften. Daarom hebben we besloten om hier de beste opties voor een label printer samen te stellen en deze te presenteren in een lijst met de top 10 producten. Laat je verrassen door de kracht en prestaties van een van deze labelprinters. 

De top 10 label printers voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale label printer is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste label printer vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste label printer voor jezelf of voor een ander.

Beste label printers vergelijking

De beste label printers op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste label printers voorschotelen.

Wij vergelijken de label printers met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de label printers. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste label printers te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste label printers

De top 10 beste label printers is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede label printer voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste label printer vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste label printers kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 label printers kun je zelf vergelijken welke label printer uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste label printers koopt.

 

Top 10 label printers

1. DULA XP-470B Labelprinter Direct thermisch USB LAN 102 mm breed Geschikt voor Verzendetiketten.

5/5

De DULA XP-470B labelprinter is voorzien van een direct thermisch printmechanisme en heeft een printbreedte van 102 mm. Met een hoge printresolutie van 203 dpi en een print snelheid tot 127 mm/s is deze printer zeer geschikt voor het printen van verzendetiketten met kleine lettertypes en afbeeldingen. De printer is ook voorzien van een USB en LAN aansluiting voor het makkelijk verbinden met een pc of netwerk. De printer is compatibel met veel verschillende soorten labelmaterialen en kan labels tot een breedte van 102 mm printen. Met behulp van de bijgeleverde label software kun je gemakkelijk etiketten printen met barcodes, logo's en andere afbeeldingen. De DULA XP-470B labelprinter is de perfecte oplossing voor het printen van kleine verzendetiketten.

2. DULA XP-470B Labelprinter A6 Formaat Etiket en Labelmaker Snelheid 127 mm/s 102 mm Breed USB of LAN + 1 Rol.

5/5

Met de DULA XP-470B labelprinter kun je labels en verzendetiketten in A6 formaat printen. Deze professionele labelmaker is uitgerust met een geïntegreerde cutter, wat het snijden van labels aanzienlijk vereenvoudigd. Met de 102 mm brede printkop maak je kleurrijke labels in verschillende formaten. Bovendien kun je de printer direct aansluiten op je netwerk, waardoor je je labels direct kunt printen. De printer wordt geleverd met 1 labelrol, zodat je direct aan de slag kunt.

3. DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter | Labelmaker met ABC-toetsenbord voor thuis en op kantoor.

5/5

De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter is een perfecte keuze voor thuis en op kantoor. Met het ABC-toetsenbord heeft u een eenvoudig toetsenbord dat u toegang geeft tot 2-regelig afdrukken, 5 lettergroottes, 7 afdrukstijlen, 8 soorten kaders, geheugen voor 9 labels en een datumstempel. Met het LCD-scherm voor 13 tekens en de grafische weergave kunt u niet alleen berichten zien, maar ook het lettertype en de effecten voordat u afdrukt. Deze labelprinter drukt af op Letra Tag LT-labels die verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en in plastic, metalen en opstrijkbare labelvarianten. U hebt geen inkt of toner nodig voor thermisch afdrukken. De printer schakelt automatisch uit om energie te besparen. Daarnaast hebt u toegang tot snel toegankelijke knoppen voor snel en eenvoudig etiketten maken. De labelprinter werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). De DYMO LetraTag LT-100H Labelprinter is een geweldige optie voor het maken van etiketten in een handomdraai.

4. Labelprinter 3.5/6/9/12mm. TZ(e)-tape. 177 symbolen.

5/5

De Labelprinter 3.5/6/9/12mm TZ(e)-tape met 177 symbolen biedt u de mogelijkheid om duurzame etiketten te creëren met een krachtige combinatie van TZe-tape en een labelprinter. Met deze innovatieve draagbare en compacte printer maakt u eenvoudig professionele gelamineerde labels die bestand zijn tegen vocht, temperatuurwisselingen en chemische stoffen. U wordt beloond met een perfecte afdrukkwaliteit en een snelle en eenvoudige bediening. De printer is geschikt voor TZe-tape met een breedte van 3.5/6/9/12mm en heeft een grote verscheidenheid aan symbolen beschikbaar, waaronder 177 verschillende symbolen. Met deze labelprinter kunt u labels maken met tekst en symbolen, zoals pijlen, streepjes, QR-codes en andere pictogrammen. Door de innovatieve en draagbare labelprinter kunt u uw werkomgeving geordend en georganiseerd houden. Belangrijke items zijn nu eenvoudig terug te vinden. De Labelprinter 3.5/6/9/12mm TZ(e)-tape met 177 symbolen helpt u bij het creëren van duurzame etiketten die tegen vocht, temperatuurwisselingen en chemische stoffen bestand zijn. Met deze printer geniet u van perfecte afdrukkwaliteit en een snelle en eenvoudige bediening.

5. DYMO LetraTag 200B labelprinter met bluetooth | Compacte labelmaker | Verbinding via draadloze bluetoothtechnologie met.

5/5

De DYMO LetraTag 200B-labelprinter met bluetooth is de perfecte oplossing voor al uw labelbehoeften. Deze compacte labelmaker is eenvoudig te beheren via de intuïtieve mobiele LetraTag Connect-app, waarmee u labels rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet kunt drukken. De draadloze bluetoothtechnologie die automatisch verbinding maakt met uw apparaten maakt het gebruik van deze labelprinter nog eenvoudiger. De externe cassette is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en voorzien van een FSC-keurmerk, wat de DYMO LetraTag 200B-labelprinter een duurzame en milieuvriendelijke optie maakt. Met de DYMO LetraTag 200B-labelprinter kunt u labels drukken voor al uw organisatiebehoeften, van thuiskantoor tot hobbyhoek. U kunt zelfs kinderkleding en rugzakken labelen met de opstrijkbare LetraTag-textiellabels. In deze bestelling is 1 witte papieren LetraTag-labeltape inbegrepen, maar er zijn ook andere kleuren en maten verkrijgbaar. Deze labelprinter werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen bij aankoop). Bovendien is de LetraTag 200B-labelmaker 42% lichter in vergelijking met het gemiddelde gewicht van de LetraTag 100T en 100H. Kortom, de DYMO LetraTag 200B is de perfecte labelmaker voor al uw organisatiebehoeften!

6. Brother QL-700 LabelPrinter.

5/5

De Brother QL-700 Labelprinter is ideaal voor het maken van professionele labels voor je huis of kantoor. Met behulp van het gratis labelprintersoftwarepakket kun je eenvoudig je eigen labels maken. De Brother QL-700 Labelprinter is voorzien van een verstelbaar snijmes en een automatische snijeenheid, waardoor je in een handomdraai labels kunt afdrukken in verschillende formaten. Het grote voordeel van de Brother QL-700 Labelprinter is dat je er labels mee kunt afdrukken in verschillende stijlen en kleuren. Je kunt labels afdrukken met verschillende tekstgroottes, lettertypes en afbeeldingen. Met de eenvoudig te gebruiken software kun je zelfs je eigen logo’s en afbeeldingen toevoegen aan je labels. Daarnaast heeft de Brother QL-700 Labelprinter een hoge kwaliteit afdrukkwaliteit, waardoor je labels er professioneel en duurzaam uit zien.

7. DYMO Omega labelmaker voor reliëfdruk | Kleine Lettertang met draaiklikwiel en ergonomisch ontwerp | Voor thuis,.

5/5

De DYMO Omega Labelmaker voor reliëfdruk is een kleine lettertang met een intuïtief draai- en klikwiel en een comfortabel en ergonomisch ontwerp. Het is een lichtgewicht, draagbare labelmaker die geen batterijen nodig heeft. Het wiel met 49 tekens bevat tekst, cijfers en symbolen. De labels voor reliëfdruk zijn 9 mm breed en er zijn verschillende leuke kleuren verkrijgbaar. De labelmaker wordt geleverd met 1 zwarte labeltape en is uitgerust met de volgende regionale tekens: £/€, Ä, Ö en Ü. Voor de beste resultaten raden wij aan DYMO labels voor reliëfdruk te gebruiken. Daarnaast is de verpakking van de labelmaker FSC-gecertificeerd en gemaakt van tot 70% gerecycled materiaal. Met de DYMO Omega Labelmaker voor reliëfdruk kunt u uw plakboeken, fotoalbums of doe-het-zelf-projecten eenvoudig verfraaien en uw hobbykast opfleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop en gebruik deze labelmaker voor thuis!

8. DYMO LabelManager 160-labelmaker | Draagbare labelprinter met AZERTY-toetsenbord | Inclusief D1-labeltape (12 mm) |.

5/5

Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker heeft u alles wat u nodig heeft voor het maken van professionele labels. Dit apparaat heeft een AZERTY-toetsenbord en biedt 6 lettergroottes, 8 tekststijlen en meer dan 200 symbolen. Hiermee kunt u uw tekst vormgeven zoals u wilt, zodat u labels kunt maken die perfect bij uw organisatorische behoeften passen. Bovendien is de LabelManager 160 compact, lichtgewicht en draagbaar, dus u kunt labelen waar u ook bent. Het apparaat wordt geleverd met een D1-labeltape van 12 mm breed, zodat u meteen aan de slag kunt. Bovendien is de LabelManager 160 uitgerust met een automatische uitschakelfunctie. Als het apparaat niet wordt gebruikt, schakelt het automatisch uit om de levensduur van de batterij te verlengen. Met de DYMO LabelManager 160-labelmaker bent u dus klaar om al uw organisatorische behoeften te labelen!

9. DYMO LabelWriter 550 Labelprinter | Labelmaker met direct thermisch printen | Automatische labelherkenning | Drukt.

5/5

De DYMO LabelWriter 550 Labelprinter is een revolutionaire labelmaker met direct thermisch printen. Deze labelprinter maakt gebruik van de unieke Automatische labelherkenning, waarmee u altijd in één oogopslag kunt zien welke labels er zijn geladen. U weet precies hoeveel labels er nog zijn, zodat u niet halverwege het werk ineens zonder komt te zitten. Met deze labelmaker hoeft u nooit meer dure inkt of toner te kopen, waardoor u geld kunt besparen. De LabelWriter 550 is tot 20% sneller dan de LabelWriter 450*, waardoor uw labels snel en eenvoudig afdrukken. Ook hoeft u nooit meer met labelvellen te worstelen, aangezien u exacte aantallen kunt afdrukken. Daarnaast is de labelprinter ook draagbaar, waardoor het moeiteloos in elke moderne werkruimte past. Met de DYMO LabelWriter 550 Labelprinter bent u dus altijd verzekerd van snel, nauwkeurig en probleemloos labelwerk.

10. Niimbot B21 Labelprinter Labelmaker Draadloos Lichtgewicht Design Direct Thermisch 203dpi 1200mAh Print Breedte 20-50mm.

5/5

De Niimbot B21 Labelprinter is een draadloos, lichtgewicht design dat direct thermisch print met een 203dpi resolutie en een 1200mAh batterij. Het is eenvoudig te bedienen met slechts een paar knoppen en heeft een breedte van 20-50mm. Met de Niimbot B21 Labelprinter kunt u alle belangrijke label formaten maken zoals prijs, datum, grootte, gewicht, naam, enzovoort. Het is ook compatibel met veel verschillende soorten linten, waaronder papier, plastic, vinyl en synthetisch. Bovendien is de Niimbot B21 Labelprinter voorzien van een geïntegreerde barcode-scanner, waardoor u producten kunt scannen voor een snellere verwerking. Of u nu een kantoor, winkel of fabriek heeft, de Niimbot B21 Labelprinter is een handige tool die uw werkzaamheden vereenvoudigt. De Niimbot B21 Labelprinter is zeer gebruiksvriendelijk, met een intuïtieve interface en een aantal slimme functies. U kunt bijvoorbeeld labels afdrukken vanaf uw smartphone, waardoor u onderweg kunt werken. Ook heeft het een automatische lintdetectie, waardoor u nooit meer een lint hoeft te vervangen. Dankzij de hoge kwaliteit afdrukken en de vele slimme functies, zorgt de Niimbot B21 Labelprinter voor een betrouwbare en efficiënte bedrijfsvoering.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de label printers test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de label printers. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de label printers. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste label printers zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde label printer. Wanneer een label printer veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de label printers. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke label printer kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een label printer bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde label printer wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De label printer die best getest is na onze label printers test is DULA XP-470B Labelprinter Direct thermisch USB LAN 102 mm breed Geschikt voor Verzendetiketten.. Deze scoorde als beste label printer na het vergelijken van vele diverse label printers.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de label printers test

Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om de aanschaf van een labelprinter. Dit artikel is een goed startpunt geweest om je voor te bereiden op het maken van de juiste keuze. Wij hopen dat de samengestelde lijst met de top 10 labelprinters je geholpen heeft je zoekopdracht naar een kwaliteitslabelprinter te beperken tot een aantal geselecteerde opties. Zou je ons hulp nodig hebben bij het maken van de beste beslissing, of als je extra informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om jou te helpen!

 

Ons laatste woord over label printers

Alvorens de label printers op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de label printers eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de label printers het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste label printer? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een label printer uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale label printer tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de label printers, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023