1. Kantoorbenodigdheden
  2. grafische rekenmachine

Top 10 grafische rekenmachines voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 22 feb. 2024

Met speciaal oog voor detail hebben we de bovenste tien grafische rekenmachines geselecteerd op basis van prestatie, functies, kwaliteit en prijs. Met een gevoel van avontuur en opwinding introduceren wij de top 10 beste grafische rekenmachines van 2021! Als je op zoek bent naar een krachtige, betrouwbare en kosteneffectieve manier om je wiskundige of wetenschappelijke berekeningen uit te voeren, dan ben je hier aan het juiste adres. Laat ons beginnen door je mee te nemen op onze reis naar het vinden van de ideale grafische rekenmachine. 

De top 10 grafische rekenmachines voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale grafische rekenmachine is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste grafische rekenmachine vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste grafische rekenmachine voor jezelf of voor een ander.

Beste grafische rekenmachines vergelijking

De beste grafische rekenmachines op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste grafische rekenmachines voorschotelen.

Wij vergelijken de grafische rekenmachines met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de grafische rekenmachines. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste grafische rekenmachines te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste grafische rekenmachines

De top 10 beste grafische rekenmachines is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede grafische rekenmachine voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste grafische rekenmachine vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste grafische rekenmachines kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 grafische rekenmachines kun je zelf vergelijken welke grafische rekenmachine uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste grafische rekenmachines koopt.

 

Top 10 grafische rekenmachines

1. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine.

5/5

De TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine van Texas Instruments is de perfecte keuze voor scholieren die hun rekenvaardigheden willen verbeteren. Deze rekenmachine is uitgerust met een breed scala aan krachtige functies, waaronder een grote verzameling ingebouwde grafieken, data-analysehulpmiddelen, een geavanceerd geheugen en een scherm met hoge resolutie. Met deze krachtige functie kunnen leerlingen hun kennis en begrip van wiskunde verdiepen. Maar wat deze rekenmachine uniek maakt, is de extra Python-functionaliteit. Met de ingebouwde Python App kunnen leerlingen programmeren in Python. Deze functie biedt een geweldige manier om leerlingen de basisprincipes van programmeren te leren. Met de krachtige editor van de rekenmachine kunnen leerlingen hun code schrijven, bewerken en vervolgens uitvoeren. De rekenmachine ondersteunt ook meerdere documenten, waardoor leerlingen hun code kunnen organiseren en opslaan voor latere referentie. De TI-84 Plus CE-T Python Edition grafische rekenmachine biedt een geweldige manier om je rekenvaardigheden te verbeteren, terwijl je ook kennis maakt met programmeren. Met deze krachtige rekenmachine kunnen leerlingen hun kennis van wiskunde verdiepen en een stevige basis leggen voor een toekomstige carrière in coding.

2. Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm Voorzien van Nederlandse examenstand.

5/5

Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine LCD kleurenscherm met Nederlandse examenstand is een krachtige en innovatieve rekenmachine. Het natuurlijke V.P.A.M. display biedt meer dan 65.000 kleuren en heeft een 8 x 21 scherm. Het opsplitsbare scherm biedt de mogelijkheid om grafieken en gegevens in 7 kleuren te bekijken. Verder is de rekenmachine voorzien van een examenmodus waarbij de toegang tot het gebruikersgeheugen beperkt wordt tijdens toetsen. Ook is er een schuifdeksel voorzien voor de voeding/presentatie. Er is 61 kB gebruikersgeheugen en 16 MB flash geheugen aanwezig met bijkomende mogelijkheden om updates te downloaden via de app. Aansluiting met externe gegevensverwerkingsapparaten is mogelijk en ook directe overdracht van .txt, .csv en .py bestanden is mogelijk. De Casio fx-CG50 Grafische rekenmachine heeft veel meer te bieden met elementaire wiskunde, hyperbolische functies en omrekeningen van graden naar radiaal en gon naar sexagesimaal en decimaal. Bovendien is er een waarden- en constantengeheugen aanwezig waardoor het mogelijk is om de laatste invoer op te roepen. De rekenmachine is 18,6 x 89,0 x 188,5 mm groot en weegt 272 g (batterijen inbegrepen). Bovendien wordt er een garantie van 3 jaar geboden.

3. Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde garantie.

5/5

De Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine + Verlengde Garantie is een innovatieve rekenmachine met veel mogelijkheden. Deze rekenmachine heeft veel vergelijkbare eigenschappen als de TI-84 Plus CE-T met Python App. Met deze rekenmachine kun je complexe wiskundige problemen oplossen met een hoge snelheid en precisie. De TI-84 Plus CE-T Python Edition is voorzien van een hoge resolutie, backlight kleurenscherm, waardoor het gemakkelijker is om de resultaten te lezen. Dankzij de oplaadbare batterij kun je langere tijd werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterijduur. Daarnaast is deze rekenmachine voorzien van de Nederlandse examenstand, wat verplicht is bij de examens wiskunde. Bovendien heeft deze rekenmachine een verlengde garantie en daarmee kun je er zeker van zijn dat je rekenmachine lang meegaat. Met de TI-84 Plus CE-T Python Edition heb je de mogelijkheid om productieve oplossingen te vinden voor al je problemen. Deze rekenmachine is een perfecte keuze voor studenten, professionals en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en innovatieve rekenmachine.

4. Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine.

5/5

De Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS Grafische Rekenmachine is een van de meest veelzijdige en geavanceerde rekenmachines die er zijn. Deze rekenmachine heeft een gebruiksvriendelijk kleurenscherm met een hoge resolutie, waardoor het gemakkelijk is om verschillende soorten grafieken en grafische figuren te bekijken. De interactieve en intuïtieve interface maakt het ook eenvoudig om verschillende wiskundige formules te verkennen en te verwerken. De rekenmachine beschikt ook over een geïntegreerde CAS (Computer Algebra System) waarmee gebruikers complexe algebraïsche vergelijkingen kunnen oplossen en vergelijkingen automatisch kunnen differentiëren of integreren. De rekenmachine is ook voorzien van een volledig functionele werkbalk waarmee gebruikers verschillende wiskundige functies en bewerkingen kunnen uitvoeren. De rekenmachine is ook voorzien van een geavanceerd geheugen, waarmee gebruikers verschillende documenten en bestanden kunnen opslaan.

5. Texas Instruments Grafische Rekenmachine TI-Nspire™ CX II-T.

5/5

Met de TI-Nspire™ CX II-T handhelds en bijbehorende software krijgen leerlingen toegang tot een volledige omgeving voor onderzoekend leren in de bètavakken. Deze handhelds hebben de vertrouwde TI-functionaliteit, een krachtigere processor en een verfijnd ontwerp met extra dynamische wiskunde-applicaties. De handhelds en de leerlingen- en lerarensoftware bieden een naadloze integratie. De verzamelde gegevens kunnen ook gebruikt worden op de computer of iPad®. De handhelds hebben een 3,2-inch kleurenscherm met een hoge resolutie, wat betekent dat leerlingen hun resultaten kunnen bekijken met meer detail dan ooit tevoren. De TI-Nspire™ CX II-T heeft een speciaal ontworpen toetsenbord, dat meer functionaliteit biedt en een betere gebruikservaring. Bovendien heeft de handheld een makkelijk te gebruiken menu, waarmee leerlingen snel door taken kunnen navigeren. De software beschikt over verschillende tools, waaronder een wiskundig kladblok dat wiskundige notaties, grafieken en gegevensverzamelingen omzet in visuele voorstellingen.

6. HP Prime Graphing Calculator G2.

5/5

Met de HP Prime Graphing Calculator G2 kunt u gemakkelijk complexe wiskundige problemen oplossen. Het gebruiksvriendelijke besturingssysteem stelt u in staat om snel en eenvoudig te navigeren tussen verschillende menu's en functies. De HP Prime is voorzien van een grote verscheidenheid aan built-in functies, zoals een animator, grafieken, interactieve rekenhulpmiddelen en een uitgebreide rekenmachine. De HP Prime G2 is ook voorzien van een Geest-applicatie die u in staat stelt om flashcards te maken, vergelijkingen te maken en verder te leren over wiskundige concepten. U kunt de flashcards gebruiken om uw kennis te testen en te verbeteren. Het is ook mogelijk om de HP Prime G2 aan te sluiten op een computer om bestanden te delen en om aanvullende functies te gebruiken. Met deze grafische rekenmachine kunt u complexe wiskundige problemen oplossen en uw kennis verrijken.

7. HP Prime G2 Grafische Rekenmachine.

5/5

De HP Prime G2 Grafische Rekenmachine is een revolutionaire handheld rekenmachine met een uitgebreide set aan functionaliteiten en ontwerpkenmerken. Het is een zeer krachtig apparaat met een helder en kleurrijk multi-touch scherm. Met behulp van het scherm kun je verschillende wiskundige representaties bewerkten, zoals algebraïsche notaties, grafieken, tabellen, functies en meer. Het apparaat is ook voorzien van een draadloze connectiviteit1, waarmee je gemakkelijk op het internet kunt gaan om ondersteuning te zoeken wanneer je problemen ondervindt. Daarnaast heeft de HP Prime G2 Grafische Rekenmachine een lang werkende oplaadbare lithium-ion batterij, waardoor je kunt rekenen zonder je zorgen te maken over het uitvallen van de stroomvoorziening. Het apparaat is ook zeer gebruiksvriendelijk, waardoor het ideaal is voor zowel studenten als professionals die een krachtige prestatie nodig hebben. Bovendien is het apparaat uitgerust met een ingebouwde tutor die je helpt bij het oplossen van problemen.

8. Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX, Duitstalige versie.

5/5

De Casio wetenschappelijke rekenmachine FX-991DEX is ontworpen om aan de eisen van studenten en docenten te voldoen. Met deze rekenmachine hebben gebruikers toegang tot een uitgebreid aantal functies, waaronder 552 verschillende functies. Deze rekenmachine heeft een 'Natural Textbook Display' met een resolutie van 63 x 192 pixels en een 16:10 + 2 verhouding. Bovendien is deze rekenmachine uitgerust met Natural V.P.A.M. technologie, waardoor de invoer en uitvoer natuurlijker worden. Verder is deze rekenmachine uitgerust met een snellere processor en twee keer zoveel geheugen dan andere modellen. Daarnaast wordt de rekenmachine geleverd met een nieuwe erop te schuiven hardcase. Het gewicht van de rekenmachine is slechts 90 g en de afmetingen zijn 77 x 165,5 x 11,1 mm. Als laatste kan de rekenmachine worden opgeladen met zonne-energie of batterij (1x LR44).

9. Texas grafische rekenmachine TI-84 Plus met examenfunctie.

5/5

De Texas grafische rekenmachine TI-84 Plus met examenfunctie is een krachtige, betrouwbare en innovatieve oplossing voor het oplossen van complexe rekenproblemen. De rekenmachine is uitgerust met een grote selectie aan functies, waaronder een groot scherm, een sterk geheugen en een uitgebreide rekencapaciteit. Het LCD-scherm heeft een kleurrijk grafisch display en biedt een optimale leesbaarheid. Bovendien is de rekenmachine uitgerust met een uitgebreide rekencapaciteit, waarmee gebruikers de meest complexe problemen kunnen oplossen met een nauwkeurigheid van 14 cijfers of een benadering in wetenschappelijke notatie van 10 cijfers en een 2-cijferige exponent. De rekenmachine is ook uitgerust met een ingebouwde examenfunctie, waarmee gebruikers hun kennis kunnen testen. Met dit handige hulpmiddel kunnen gebruikers hun kennis testen door de ingebouwde multiple-choice-vragen te beantwoorden. Op deze manier kunnen gebruikers hun kennis op een effectieve en eenvoudige manier testen en verbeteren. Bovendien is de rekenmachine ook voorzien van een USB-aansluiting, zodat gebruikers hun gegevens kunnen delen met andere apparaten.

10. TI 84 Plus CE-T Python Edition + Beschermhoes + verlengde garantie + Laadkabel.

5/5

De TI 84 Plus CE-T Python Edition + Beschermhoes + verlengde garantie + Laadkabel is een uitstekend hulpmiddel voor studenten. Je kunt het gebruiken voor het berekenen van verschillende berekeningen, waardoor je je studie nog gemakkelijker maakt. Het is comfortabel in gebruik en heeft een hoge resolutie backlight kleurenscherm. Met de Python app van deze rekenmachine kun je uitgebreide programma's maken; zelfs complexe formules en algoritmes zijn mogelijk. De oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je er altijd mee aan de slag kunt, zonder dat je het aan de stroom hoeft te hangen. Bovendien krijg je een beschermhoes meegeleverd, waardoor de rekenmachine beter bestand is tegen stoten en vallen. Daarnaast is er een verlengde garantie, waardoor je verzekerd bent van een goede service. Ook is er een laadkabel meegeleverd, waarmee je de rekenmachine eenvoudig op kunt laden. De TI 84 Plus CE-T Python Edition + Beschermhoes + verlengde garantie + Laadkabel is ook geschikt voor het Nederlandse examen wiskunde. Deze rekenmachine heeft alle functies die nodig zijn om je goed voor te bereiden op het examen. Je bent dus verzekerd van een goede score!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de grafische rekenmachines test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de grafische rekenmachines. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de grafische rekenmachines. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste grafische rekenmachines zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde grafische rekenmachine. Wanneer een grafische rekenmachine veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de grafische rekenmachines. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke grafische rekenmachine kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een grafische rekenmachine bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde grafische rekenmachine wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De grafische rekenmachine die best getest is na onze grafische rekenmachines test is Texas Instruments TI-84 Plus CE-T Python Edition Grafische rekenmachine.. Deze scoorde als beste grafische rekenmachine na het vergelijken van vele diverse grafische rekenmachines.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de grafische rekenmachines test

De geschikte grafische rekenmachine vinden voor jouw wiskundestudie is essentieel. Onze top 10 lijst heeft je wellicht weten te inspireren bij het maken van een weloverwogen keuze. We hopen dat je nu je ideale machine hebt gevonden en die voldoet aan jouw behoeften. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Het vinden van de juiste grafische rekenmachine die aansluit bij jouw behoeften is tegenwoordig een behoorlijke uitdaging. We zijn ervan overtuigd dat je, met onze lijst als hulpmiddel, in staat zult zijn om de beste machine te vinden die je wiskundestudie ondersteunt. Het zal zorgen voor minder frustratie en meer plezier in het leerproces. Als je nog vragen hebt, dan staan we klaar om je te helpen!

 

Ons laatste woord over grafische rekenmachines

Alvorens de grafische rekenmachines op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de grafische rekenmachines eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de grafische rekenmachines het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste grafische rekenmachine? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een grafische rekenmachine uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale grafische rekenmachine tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de grafische rekenmachines, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023