1. Softwares
  2. business intelligence

Top 10 business intelligence-tools voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 20 jul. 2023

Vandaag stellen we je de top 10 producten voor business intelligence voor. Van bedrijfskritische dataanalyse, modellering en bewaking van de bedrijfsvoering, tot sleutelindicatoren voor bussiness performance. Onze lijst bevat alleen producten met een uitstekende gebruikerservaring, een eenvoudig te begrijpen interface en krachtige implementatiemogelijkheden. Zonder verder oponthoud zetten we onze top 10 in voor business intelligence producten in Nederland. 

De top 10 business intelligence-tools voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale business intelligence is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste business intelligence vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste business intelligence voor jezelf of voor een ander.

Beste business intelligence-tools vergelijking

De beste business intelligence-tools op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste business intelligence-tools voorschotelen.

Wij vergelijken de business intelligence-tools met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de business intelligence-tools. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste business intelligence-tools te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste business intelligence-tools

De top 10 beste business intelligence-tools is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede business intelligence voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste business intelligence vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste business intelligence-tools kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 business intelligence-tools kun je zelf vergelijken welke business intelligence uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste business intelligence-tools koopt.

 

Top 10 business intelligence-tools

1. Leerboek Business Intelligence.

5/5

Leerboek Business Intelligence is een krachtig boek dat je de basisvaardigheden geeft om business intelligence toe te passen. Het boek beantwoordt vragen over wat business intelligence is, waarom het wordt gebruikt en hoe je een datawarehouse kunt vullen met gegevens. Daarnaast worden ook ETL, analytics en het front-end uitgebreid besproken. Ten slotte zal er dieper worden ingegaan op (Advanced) Analytics, met behulp van visualisaties, Data Science en Machine Learning. Dankzij deze derde druk is het boek geactualiseerd en aangevuld met bedrijfskundige aspecten, uitgebreide voorbeelden en opdrachten. Bovendien heeft het boek een bijbehorende website, waar je extra informatie, informatie over de laatste trends in business intelligence en praktijkvoorbeelden kunt vinden. Door deze combinatie van boek en website krijg je een volledig beeld van business intelligence.

2. Business Intelligence For Dummies.

5/5

Met Business Intelligence For Dummies, leer je alles wat je moet weten over Business Intelligence. Het boek maakt het begrijpelijk hoe de verschillende toepassingen en technologieën samenwerken om data te verzamelen, te analyseren en te presenteren. Zo krijg je inzicht in je producten, klanten, concurrenten en meer. Je krijgt een duidelijk overzicht van tools en technieken, zoals SQL en datamining, en leert hoe je deze gebruikt om informatie te verkrijgen. Ook ontdek je hoe je deze informatie in kaart brengt, wat je krijgt als je deze analyseert en hoe je deze kunt gebruiken om betere beslissingen te nemen voor jouw bedrijf.

3. Expert handboek ExpertHandboek Business Intelligence.

5/5

Dit ExpertHandboek Business Intelligence is een must-have voor iedereen die meer wil weten over Business Intelligence. Het is een praktische gids voor de meest voorkomende Business Intelligence-oplossingen en de krachtige technologieën die erachter zitten. Met duidelijke uitleg en overzichtelijke illustraties, worden verschillende technieken zoals data mining, analytische modellen en geavanceerde visualisaties behandeld. Het boek biedt meer dan alleen kennis. Het biedt ook krachtige tools en strategieën die kunnen worden toegepast om waarde toe te voegen aan uw werk. Dit boek helpt u bij het verbeteren van uw algemene kennis, maar het geeft u ook de vaardigheden die u nodig heeft om de meest complexe problemen op het gebied van Business Intelligence op te lossen. Om het leren zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er ook een webversie van dit boek beschikbaar. Wanneer u zich registreert, krijgt u toegang tot deze gratis versie en ook relevante extra's. Met deze extra's kunt u nog verder gaan in uw kennis en de meest complexe zaken aanpakken. Maak dus gebruik van deze unieke kans en vergroot uw kennis over Business Intelligence.

4. Purpose, Meaning, and Passion (HBR Emotional Intelligence Series).

5/5

Productomschrijving: In een ideale wereld zou ons werk volledig bevredigend en intrinsiek gemotiveerd zijn. Maar wat als je vastzit in een baan waar je niet meer zo van houdt? Of als de missie van je bedrijf niet lijkt te correleren met wat je dagelijks doet? Dit boek laat het krachtige potentieel van passie zien, en hoe jij en je team het op je werk kunnen vinden. In dit boek vind je artikelen over onderwerpen als: het vinden van betekenis in je werk, zelfs als het saai is; wat te doen als je je hart niet meer in je werk hebt; hoe je je doelen opbouwt; hoe je betekenis vindt in een baan die niet jouw ware roeping is; hoe je nooit klaar bent met het zoeken naar doelen; en van doel tot impact. Elk artikel biedt nieuwe manieren om je werk levensvatbaar te maken en om je zin en passie te vinden. De artikellen zijn geschreven door auteurs als Morten Hansen, Dacher Keltner, Andy Molinsky, John Coleman, Emily Esfahani Smith, Dan Pontefract, Nick Craig en Scott A. Snook. De lezer krijgt ook vijf vragen om je werknemers te helpen bij het vinden van hun innerlijk doel.

5. Aesthetic Intelligence How to Boost It and Use It in Business and Beyond.

5/5

Product beschrijving: Pauline Brown, voormalig leider in de wereld van luxegoederen en voormalig voorzitter van LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton North America, herdefinieert de kunst en wetenschap van merkbouw onder de noemer Aesthetic Intelligence. In een wereld waar mensen goedkoop en gemakkelijk toegang hebben tot de meeste goederen en diensten, maar meer betekenisvolle ervaringen verlangen, is esthetiek een belangrijke differentiator geworden voor veel bedrijven en een cruciaal succesfactor. In dit baanbrekende boek laat Pauline Brown zien hoe professionals, managers en ondernemers de kracht van de zintuigen kunnen gebruiken om producten, diensten en ervaringen te creëren die opvallen, aansluiten bij hun klanten en lange termijn waarde creëren voor hun bedrijven. De kracht ligt in Aesthetic Intelligence - of de andere AI zoals Brown het noemt. Aesthetic Intelligence kan worden geleerd. Mensen worden immers geboren met veel meer capaciteit dan ze gebruiken, maar zelfs degenen die van nature begaafd zijn, moeten hun vaardigheden blijven verfijnen, opdat ze hun volle potentieel kunnen benutten.

6. HBR's 10 Must Reads Boxed Set with Bonus Emotional Intelligence (7 Books) (HBR's 10 Must Reads).

5/5

Met deze gebundelde HBR's 10 Must Reads Boxed Set met bonus emotionele intelligentie (7 boeken) (HBR's 10 Must Reads) kun je de meest belangrijke inzichten over management allemaal in één handig setje bij elkaar krijgen. We hebben honderden artikelen over verandering, leiderschap, strategie, het beheren van mensen en het beheren van jezelf doorgenomen om de meest relevante te selecteren om je eigen prestaties en die van je organisatie te maximaliseren. Deze set bevat zeven bestverkopende collecties: HBR's 10 Must Reads on Leadership, HBR's 10 Must Reads on Managing Yourself, HBR's 10 Must Reads on Strategy, HBR's 10 Must Reads on Change, HBR's 10 Must Reads on Emotional Intelligence, HBR's 10 Must Reads on Teams en HBR's 10 Must Reads on Innovation. Elk boek in deze set bevat korte, toegankelijke artikelen van bekende auteurs en experts zoals Daniel Goleman, Michael Porter, Susan David, Herminia Ibarra, Ram Charan, Thomas H. Davenport en Clayton M. Christensen. Deze artikelen bevatten praktische adviezen en strategieën die je direct kunt toepassen in je eigen leiderschap, strategie, verandering, emotionele intelligentie, teams en innovatie. Met dit set krijg je inzichten van wereldklasse die je helpen je organisatie te veranderen en je eigen prestaties te verbeteren.

7. Leerboek Business Intelligence.

5/5

Leerboek Business Intelligence biedt studenten een waardevol instrument om in hun professionele leven in te zetten. Het boek biedt lezers een compleet overzicht van het vakgebied, van A tot Z. Het begint met het definiëren van het begrip Business Intelligence en wat organisaties ermee moeten doen. Daarnaast geeft het boek informatie over datawarehouses, ETL, analytics en het front end. De tweede druk is geheel geactualiseerd en uitgebreid met een hoofdstuk over Big Data en informatie over (Advanced) Analytics en de do's en don'ts voor rapportopmaak. Het boek is geschreven door Peter ter Braake, een zelfstandig SQL Server docent/consultant die MCT is sinds 2002 en van 2012 tot nu SQL Server MVP. Leerboek Business Intelligence is een waardevol instrument dat organisaties helpt kosteneffectiever te werken en een voorsprong te geven op concurrenten.

8. Self-Awareness (HBR Emotional Intelligence Series).

5/5

Met deze Self-Awareness boek uit de HBR Emotional Intelligence serie leer je om jouw eigen gedachten en emoties te begrijpen, hoe je je collega's kan overtuigen om eerlijk te zijn over wat zij denken over jou, en waarom zelfbewustzijn leidt tot meer productieve en bevredigende relaties met je werknemers en managers. Deze boek bevat werk van Daniel Goleman, Robert Steven Kaplan en Susan David, met als titel 'HOW TO BE HUMAN AT WORK'. Hierin vind je bewezen onderzoeken die laten zien hoe onze emoties invloed hebben op ons werkleven, praktische tips voor het omgaan met moeilijke mensen en situaties, en inspirerende essays over wat het betekent om te zorgen voor onze emotionele gezondheid op het werk. Met dit boek krijg je inzicht in jouw eigen talenten, zwakke punten en potentieel. Je leert hoe je meer zelfbewustzijn kunt ontwikkelen, zodat je met meer zelfvertrouwen naar je werk kunt gaan en je de vruchten kunt plukken van een bevredigende en productieve carrière.

9. Internet of Things: What You Need to Know About IoT, Big Data, Predictive Analytics, Artificial Intelligence, Machine.

5/5

Met het Internet of Things leer je alles wat je moet weten over IoT, Big Data, Predictive Analytics, Artificial Intelligence, Machine Learning en andere technologie. Deze gids is gericht op het helpen van beginners om de technologie te begrijpen en te implementeren. Er wordt een diepgaande kijk gegeven op de verschillende aspecten van IoT en andere afgeleide technologieën. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een veilig en betrouwbaar IoT-systeem opbouwt, hoe je kunt voorspellen wat er gaat gebeuren en hoe je kunt voorkomen dat je net als veel mensen in de nacht wordt gewekt door slimme verlichting die zonder reden op volle sterkte brandt. Je leert ook hoe je met sensoren, Big Data en Artificial Intelligence kunt werken om gepersonaliseerde ervaringen te creëren. Daarnaast leer je hoe je bestaande systemen kunt verbinden met IoT-technologie om waardevolle informatie te verzamelen.

10. HBR Guides to Emotional Intelligence at Work Collection (5 Books) (HBR Guide Series).

5/5

De HBR Guides to Emotional Intelligence at Work Collection (5 Books) (HBR Guide Series) is een bijzonder geprijsd vijf-volume set met boeken uit de HBR Guide-serie over emotionele intelligentie, kantoorpolitiek, conflicthantering, stressmanagement op het werk en het managen van naar boven en naar beneden. U leert hoe u uw stemmingen en reacties kunt monitoren en kanalen, hoe u uw emotionele intelligentiekrachten en -zwakheden kunt vaststellen, hoe u met moeilijke mensen om moet gaan, wanneer u een conflict direct moet oplossen en wanneer u het moet laten gaan, hoe u invloed kunt uitoefenen op anderen in de organisatie, hoe u steunende allianties met collega's kunt opbouwen, hoe u op een productieve manier met werkstress om kunt gaan en hoe u uzelf met advies kunt bewapenen voor het succes in het werk met het meest vertrouwde merk in de zakenwereld. U krijgt ook tips over hoe u gedragsveranderingen kunt implementeren en hoe u uw eigen emotionele vaardigheden kunt ontwikkelen. Met deze collectie krijgt u de kans om uw emotionele intelligentie te verbeteren en zo uw professionele prestaties uit te breiden.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de business intelligence-tools test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de business intelligence-tools. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de business intelligence-tools. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste business intelligence-tools zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde business intelligence. Wanneer een business intelligence veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de business intelligence-tools. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke business intelligence kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een business intelligence bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde business intelligence wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De business intelligence die best getest is na onze business intelligence-tools test is Leerboek Business Intelligence.. Deze scoorde als beste business intelligence na het vergelijken van vele diverse business intelligence-tools.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de business intelligence-tools test

Al met al kan worden geconcludeerd dat een business intelligence oplossing een nuttige aanvulling kan zijn op jouw bedrijf en strategie. Het is goed om te weten dat er voor ieder wat wils is, en onze lijst met top 10 business intelligence producten zal zeker nuttige inspiratie bieden bij het vinden van de oplossing die het best bij jou past. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder bij het kiezen van de beste optie.

 

Ons laatste woord over business intelligence-tools

Alvorens de business intelligence-tools op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de business intelligence-tools eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de business intelligence-tools het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste business intelligence? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een business intelligence uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale business intelligence tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de business intelligence-tools, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023