1. Kantoorbenodigdheden
  2. 3d printer

Top 10 3d printers voor thuiswerkers

Laatst bijgewerkt: 20 jul. 2023

Met de komst van 3D-printers heeft de wereld een revolutie in productiemogelijkheden veroorzaakt. Van stevige plastic onderdelen tot meer complexe metalen onderdelen, 3D-printers zijn de slimme apparaten die het allemaal mogelijk maken. Maar welke 3D-printer is nu het beste? Om je hierbij te helpen, hebben we een lijst samengesteld met de top 10 meest innovatieve 3D-printers op de Nederlandse markt. Van professioneel gebruik tot eenvoudig thuisgebruik, hier vind je alle 3D-printers die je zoekt. Blader door deze lijst om de crème de la crème van 3D-printers te ontdekken. 

De top 10 3d printers voor thuiswerkers is jouw ultieme lijst om zo voorbereid mogelijk thuis te werken. De ideale 3d printer is niet altijd even makkelijk te vinden door het grote aanbod. Wij zijn er voor je en zijn aan de slag gegaan, om de keuze makkelijk te maken.

De best geteste 3d printer vind je hier op ThuiswerkenmetJeroen.nl. Jij hoeft niet meer lang te zoeken en koopt nu eenvoudig de beste 3d printer voor jezelf of voor een ander.

Beste 3d printers vergelijking

De beste 3d printers op ThuiswerkenmetJeroen.nl zijn niet willekeurig gekozen uiteraard. Wij hechten er waarde aan dat er uitvoerig onderzoek gedaan wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we jou alleen de beste 3d printers voorschotelen.

Wij vergelijken de 3d printers met aandacht, hoewel het soms enige moeite en tijd heeft gekost. Om het betrouwbaar te maken kiezen we ervoor om samen te werken met kenners van de 3d printers. Dit resulteert in een lijst waar alleen de beste 3d printers te vinden zijn.

Thuiswerkenmetjeroen.nl: 10 beste 3d printers

De top 10 beste 3d printers is tot stand gekomen met het doel dat iedereen makkelijk een goede 3d printer voor zichzelf kan vinden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de juiste 3d printer vindt, zonder al te veel moeite er in te hoeven steken.

De beste 3d printers kopen doe je hopelijk maar één keer. Dan moet het wel de goede zijn. Daarom hebben we ze hieronder voor je gepresenteerd. Uit onze top 10 3d printers kun je zelf vergelijken welke 3d printer uiteindelijk het beste bij je matcht. Zo zorg je ervoor dat je alleen de beste 3d printers koopt.

 

Top 10 3d printers

1. 3D Printer Bundel FlashForge Guider 2S Pack.

5/5

De FlashForge Guider 2S Pack is een robuuste 3D printer waarmee je kunt printen met verschillende materialen. De printer heeft een grote print volume van 300 x 250 x 300 mm, waarmee je ongelooflijk gedetailleerde prints kunt maken. De printer heeft een dubbele extruder, wat niet alleen de mogelijkheid biedt om te printen met verschillende materialen, maar ook om verschillende kleuren te combineren tijdens het printen. De bundel wordt geleverd met een stevige constructie waardoor de printer stevig op zijn plaats blijft staan. Ook wordt er een Smart Wheel Display meegeleverd, wat het gebruiksgemak verhoogt. De Guider 2S Pack is ook voorzien van een geavanceerde sensortechnologie, waardoor de print resultaten nauwkeuriger en consistenter zijn. De printer is ook voorzien van een zelfreinigende functie, wat de algehele gebruikerservaring ten goede komt. Met de FlashForge Guider 2S Pack ben je klaar om aan de slag te gaan met je 3D print hobby. Krijg toegang tot de naadloze 3D printing ervaring die je verdient, én geniet van deze verbluffende printer!

2. 3D Printer Bundel FlashForge Creator 3 Pro Pack.

5/5

De FlashForge Creator 3 Pro Pack is voorzien van alles wat je nodig hebt om jouw eerste 3D prints te maken. Deze 3D printer bundel bestaat uit een FlashForge Creator 3 printer, 500g PLA filament van FlashForge, een geavanceerde spuitmond en een spuitmondverwarming. Deze FlashForge Creator 3 is een professionele 3D printer die de meest veeleisende 3D print projecten aankan. De printer heeft een afdrukvolume van 230x150x150mm en is voorzien van twee afzonderlijke extruders met een afdruktemperatuur tot 300°C. Het filament van FlashForge dat bij deze 3D Printer bundel wordt geleverd is gemaakt van hoogwaardig materiaal terwijl het ook milieuvriendelijk is. De geavanceerde spuitmond verzekert je dat je de beste kwaliteit prints krijgt. De verwarmingselementen in de spuitmond en de afzonderlijke extruders houden de temperatuur van de filamenten constant, zodat je prints een hogere precisie hebben. Bovendien is deze FlashForge Creator 3 Pro Pack voorzien van een gemakkelijk te gebruiken touchscreen, waarmee je snel en eenvoudig het proces kunt monitoren.

3. 3D&Print® 3D-Printer Starterspakket Model X1, het Perfecte Instapmodel voor Beginners en Kinderen Hoge Precisie Upload.

5/5

Met dit 3D&Print® 3D-Printer Starterspakket Model X1, kom je in de wereld van 3D-printing. Maak deel uit van de 3D-printing revolutie met dit eenvoudige instapmodel, geschikt voor zowel beginners als kinderen. Het pakket bevat een 3D-printer met hoge precisie, waarmee u gemakkelijk 3D-ontwerpen kunt uploaden en printen uit de 3D-modelbibliotheek. Het 3D&Print® 3D-Printer Starterspakket Model X1 is gemakkelijk te bedienen met behulp van de meegeleverde software en het komt met een reeks toebehoren, zoals een filamentrol, een set vervangende printkoppen en een set vervangende olie. Bovendien is het pakket ook uitgerust met een 3D-cameralens waarmee je objecten kunt scannen. Met dit pakket is je 3D-printing avontuur onbeperkt. Begin vandaag nog met 3D-printing!

4. Creality 3D Ender-3 v2 3D printer.

5/5

De Creality Ender 3 V2 3D printer heeft een aantal kenmerken die het een must-have maakt voor elke 3D printliefhebber. De machine is uitgerust met een stille, high-performance stappenmotor waarmee je een vlotte en nauwkeurige 3D print krijgt. De printer is voorzien van een 40x40 cm printoppervlakte waardoor je veel grotere prints kunt maken. Met de ingebouwde netwerkverbinding kun je eenvoudig bestanden verzenden en ontvangen. De Creality Ender 3 V2 is ontworpen met een automatisch bednivelleersysteem. Dit zorgt ervoor dat het bed elke keer opnieuw wordt ingesteld en gecalibreerd voor een perfecte eerste laag. Ook heeft de printer een dubbel koolstofvezel stangsysteem voor een betere stabiliteit en precisie. Met de ingebouwde power-loss herstelsysteem kan de printer de print opnieuw oppakken na een stroomuitval. Kortom, de Creality Ender 3 V2 3D printer is klaar voor elk project en heeft alles wat je nodig hebt om een perfecte 3D print te maken.

5. 3D&Print® 3D-Printer Easythreed Nano 3D Printing Starterspakket voor Beginners en Kinderen Incl. PLA Filament Mini.

5/5

De 3D&Print® 3D-Printer Easythreed Nano 3D Printing Starterspakket voor Beginners en Kinderen Incl. PLA Filament Mini is een unieke manier om creativiteit in de vorm van 3D-modellen te tonen. Het pakket bevat een 3D-printer, een handige gebruikershandleiding en PLA-filament. De printer heeft een gebruiksvriendelijke bedieningsknop, waarmee u eenvoudig 3D-modellen kunt downloaden. Met de meegeleverde filamenten kunt u de modellen afdrukken. De Easythreed Nano 3D-printer is een eenvoudig te bedienen en draagbaar apparaat, waarmee u 3D-modellen meer realistisch kunt afdrukken. De printer is uitgerust met een LCD-beeldscherm, waarmee u de modellen kunt bekijken en de afdrukstatus kunt controleren. De printer heeft ook een automatische temperatuurregeling, zodat de 3D-modellen met precisie worden afgedrukt. De printer is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor het perfect is voor zowel beginners als kinderen. Het is een geweldige manier om uw creatieve ideeën te vervullen.

6. Flashforge Adventurer 3 FDM 3D Printer.

5/5

Het touchscreen is voorzien van een knop voor het afdrukken en een knop voor het ophalen van prints. Deze 3D-printer heeft ook twee onboard-opslagruimtes voor 3D-modellen, waardoor je gemakkelijk modellen kunt opbergen en hergebruiken. Met de ingebouwde camera kun je de status van je prints op afstand volgen. De Flashforge Adventurer 3 is ook uitgerust met een geavanceerd koolstoffilter dat stof, stank en andere schadelijke elementen uit de omgeving filtert. Dit zorgt ervoor dat je prints altijd veilig zijn. Verder heeft deze 3D-printer een geïntegreerd thermische beveiligingssysteem dat de temperatuur van de printkop en de omgeving bewaakt. Dit zorgt ervoor dat je prints altijd van hoge kwaliteit zijn.

7. Creality Halot-one resin 3D printer.

5/5

Met een kleine voetafdruk van slechts 10,2 bij 14,5 inch en een grote bouwvolume van 2,2 bij 2,2 bij 6,4 inch is de Halot-One ontworpen voor het printen van kleine modellen met hoogwaardige details. Deze 3D-printer heeft een zeer hoge precisie, een uitzonderlijk lage laagdikte van 0,03 mm, waardoor het mogelijk is om gedetailleerde modellen met hoge resolutie te printen. De Halot-One heeft een gebruiksvriendelijk touchscreen met een grote kleurenweergave, waardoor het bedienen van de 3D-printer eenvoudig en gemakkelijk is. Bovendien heeft deze 3D-printer een geïntegreerde draadloze functie voor het gemakkelijk maken van afdrukken vanaf uw tablet of smartphone. Deze 3D-printer wordt geleverd met een 500 ml fles resin, waardoor u direct aan de slag kunt met het printen.

8. Creality Ender 5 Pro 3D-printer bouwvolume 220x220x300.

5/5

De Ender 5 PRO 3D-printer heeft een bouwvolume van 220x220x300 mm. Hierdoor is de printer geschikt voor het printen van grote modellen. Er wordt gezorgd voor een goede printkwaliteit dankzij de stevige constructie en het dubbele Y-as aandrijfsysteem. Hierdoor is de printer stabieler en beweegt het bouwplatform vlotter. Verder is de Ender 5 PRO standaard voorzien van een silent board. Dit board is uitgerust met een stille processor, waardoor de printer stil en energiezuinig is. Daarnaast is de printer voorzien van een hoge precisie temperatuursensor, waarmee de temperatuur van het bed en het snijmateriaal nauwkeurig wordt gemeten. Verder beschikt de printer over een geïntegreerd filament detectiesysteem, waardoor er automatisch een alarm wordt geactiveerd als het filament opraakt.

9. Creality Ender 3 3D Printer.

5/5

De Ender 3 is ontworpen met een magnetisch bed dat eenvoudig te verwijderen en opnieuw te installeren is. Het bed wordt al meteen verwarmd voor een betere verwerking van het materiaal, waardoor de printkwaliteit en de prestaties worden verbeterd. De lage temperatuur van de printkop maakt het ook mogelijk om verschillende 3D-printmaterialen te verwerken. De Creality Ender 3 is voorzien van een hoge precisie stappenmotor die de printkop beweegt met een resolutie van 0,04 mm. Deze 3D-printer is uitgerust met een automatische bed-leveling functie, waardoor het veilig en eenvoudig is om het printoppervlak te nivelleren. Het bed-levelingssysteem houdt het oppervlak steeds gecontroleerd bij. De Ender 3 biedt verschillende opties voor het instellen van de parameters, zoals de printtemperatuur, de printsnelheid, de retraction speed en de infill. Met deze opties kun je de kwaliteit van je print verbeteren. De Ender 3 heeft ook een eenvoudig bedieningspaneel waarmee je de instellingen kunt aanpassen. Het paneel bevat ook een SD-kaartlezer, waarmee je 3D-modellen kunt laden en printen zonder dat je eerst een computer hoeft te gebruiken. Met deze 3D-printer kun je modellen printen met een grootte tot 220 x 220 x 250 mm, waardoor je complexe 3D-ontwerpen kunt maken.

10. Believe 3D Printer Inclusief 3D Pen Starterspakket Voor Kinderen en Volwassenen Inclusief 30 meter 3D Filament en.

5/5

Met het Believe 3D-printer en 3D Pen starterspakket kunt u de magie van 3D-printen ontdekken. Dit pakket bevat een prachtige 3D-printer en een 3D-pen, samen met 30 meter 3D-filament om mee te beginnen. De 3D-printer heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp en een hoge printresolutie, waardoor u perfecte en professionele resultaten kunt behalen. De 3D-pen van het pakket kan worden gebruikt om indrukwekkende 3D-objecten te maken. Het is een geweldige optie voor zowel jonge als volwassenen die het avontuur van 3D-printen willen aangaan. Met dit pakket krijgt u toegang tot een wereld vol creatieve mogelijkheden!

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de 3d printers test

We kunnen begrijpen als je vragen hebt over de 3d printers. Het is daarom goed om te weten waar je terecht kunt om ze te laten beantwoorden. Je kunt dit vrij eenvoudig door onze website te lezen. Onze website is namelijk voorzien van boordevol informatie die tot jouw beschikking is.

Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan is het goed om ervoor te kiezen om contact op te nemen met de aanbieders van de 3d printers. Zij hebben de meeste kennis over de producten, dus zij hebben het antwoord zeker voor je paraat.

De beste 3d printers zijn gebaseerd op een aantal aspecten. Zo onderzoeken we de ervaringen die consumenten hebben met een bepaalde 3d printer. Wanneer een 3d printer veel en hoog gewaardeerd wordt, is dit een teken aan de wand en heeft het kans om in de top 10 te komen.

Verder kijken we uiteraard ook naar de kwaliteit van de 3d printers. De kwaliteit is namelijk het voornaamste. Deze aspecten vergelijken we in verhouding met de prijs waarvoor het verkocht wordt. 

Niet elke 3d printer kost hetzelfde. Wij bepalen de prijzen echter zelf niet. Dit wordt gedaan door de aanbieders op de site. Deze mogen zelf een prijs bepalen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. 

Zij baseren de prijzen van een 3d printer bijvoorbeeld op wat er in de doos bijkomt. Anderzijds kunnen de productiekosten voor een bepaalde 3d printer wat duurder zijn dan voor een andere. Alle prijzen kun je vergelijken, waardoor je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen. Hier houden wij rekening mee in onze top 10.

De 3d printer die best getest is na onze 3d printers test is 3D Printer Bundel FlashForge Guider 2S Pack.. Deze scoorde als beste 3d printer na het vergelijken van vele diverse 3d printers.

Vergelijking opgesteld door:

Jeroen

Aangenaam! Ik ben Jeroen. Het zal je niet verrassen, maar ik werk vanuit thuis. Dit doe ik al enige jaren en met veel voldoening. Aangezien thuiswerken steeds meer het nieuwe normaal wordt, heb ik deze site opgericht om alles over thuiswerken met je te delen. Mensen stellen mij soms de vraag wat er allemaal voor nodig is om thuis te werken. Deze informatie vind je dus allemaal hier.

Conclusie over de 3d printers test

Met deze top 10 producten kunnen klanten hun ideale product bepalen. We zijn verheugd dat we je kunnen helpen bij het maken van een goed overwogen beslissing. Alles wat je nodig hebt voor een product dat bij je past, staat in onze lijst. En als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je te helpen met het vinden van een product dat echt bij je past. Door deze lijst hebben klanten nu meer informatie om een weloverwogen keuze te maken. We helpen je met het vinden van een product dat precies aansluit bij je behoeften. We zijn enorm trots dat we je kunnen helpen bij het maken van een goede keuze. Dus als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Ons laatste woord over 3d printers

Alvorens de 3d printers op onze ThuiswerkenmetJeroen.nl komen te staan worden de 3d printers eerst met elkaar vergeleken. Zo garanderen we dat de 3d printers het waard zijn om op onze website te staan. Wat is ten slotte de beste 3d printer? Dat kan voor iedereen verschillen. Doe daarom zelf ook zeker wat vergelijk tussen de nummers een tot en met tien.

Door zelf ook enig onderzoek te doen naar alle mogelijkheden die er zijn, kom je vanzelf op een 3d printer uit die jij de beste vindt. Het kan zijn dat het wat langer duurt om hem te vinden, maar zo weet je wel dat je de ideale 3d printer tegenkomt.

Disclaimer: thuiswerkenmetjeroen.nl is niet verantwoordelijk voor de verkoop van de 3d printers, wij schrijven enkel reviews.

Gepubliceerd op: 20 jun. 2023